Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Aqua Calor nu regretã pierderea calitãþii de administrator de spaþii locative

Aqua Calor nu regretã pierderea calitãþii de administrator de spaþii locative

• recent, prin dispoziþia legislativului pietrean, cele 14 imobile pe care le avea în administrare au fost trecute la Locato

Aqua Calor nu a ieºit cu nici un cîºtig de pe urma administrãrii a 14 imobile pe care le-a avut în grijã, pînã la sfîrºitul sãptãmînii trecute. Economist Petru Zelinca, directorul economic al societãþii, declarã cã un „avantaj“ pentru unitate l-a constituit asigurarea a douã locuri de muncã - unul pentru cel care fãcea defalcarea facturilor ºi încasãrile la blocurile construite de firma Mivan Kier, pe Calea Romanului, ºi celãlalt pentru persoana care avea aceleaºi atribuþii la halele din cartierul Speranþa. „Tot ce fãcea Aqua Calor pentru cele 14 blocuri, pe care le-a avut în administrare, era sã repartizeze cheltuielile generate de documentele primite de la furnizorii de servicii - apã, gaz metan, energie electricã, energie termicã, gunoi. De aceastã treabã s-au ocupat doi salariaþi de-ai noºtri. Timp de doi ani, cît am administrat blocurile în cauzã, Aqua Calor nu a obþinut nici un profit de pe urma acestei activitãþi“, a declarat directorul Petru Zelinca.
Societatea Aqua Calor nu mai administreazã nici un bloc aflat în patrimoniul Primãriei Piatra Neamþ, de la sfîrºitul lunii trecute, cînd, în acest sens, s-au pronunþat consilierii locali pietreni. Ei sînt cei care au stabilit ca toate cele 14 imobile pe care le administra Aqua Calor sã treacã în grija societãþii Locato, aºa cum se întîmplã, de ceva vreme, cu alte opt blocuri ºi tot atîtea containere din Piatra Neamþ.
În aceste condiþii, fondul locativ din Piatra Neamþ este administrat doar de Locato, societãþii Aqua Calor rãmînîndu-i circa 20 de spaþii, cu diverse destinaþii.
În momentul de faþã, Primãria Piatra Neamþ este proprietara blocului 122 de pe Progresului, D2 de pe Aleea Tiparului, blocului 40 de pe Aleea Ulmilor, T1, scara F - de pe G-ral Dãscãlescu, C5 - tronsoanele I ºi II de pe Mihai Viteazu, halelelor H13, H14 ºi H15 din cartierul Speranþa, ºi a opt containere, pe strada Ion Slavici. Asupra tuturor acestor imobile are drept de administrare societatea Locato. Primãria Piatra Neamþ mai are în proprietate ºi blocurile D01, D02, D03, D04 ºi D05 (construite de firma Mivan Kier) de pe strada Mihai Viteazu, halele H1, H2, H3, H4 ºi H5 din cartierul Speranþa, blocurile F1, F2 ºi F3 - tot din Speranþa, ºi blocul D3 de pe Aleea Tiparului. Imobilele de pe aceastã ultimã listã au fost în administrarea societãþii Aqua Calor, iar, de la începutul lunii în curs, au trecut în grija societãþii Locato.

Articol afisat de 1538 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona ÞÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective