Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Mai 2006
LMMJVSD
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 26 Mai 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Raliul Pietricica, regal automobilistic în Neamþ

Raliul Pietricica, regal automobilistic în Neamþ

• startul va avea loc astãzi, la ora 15, din faþa Hotelului Central • vor fi douã probe speciale, iar sosirea va fi disearã, la ora 18.35, tot la Hotel Central •

Raliul Pietricica, etapa a III-a a Campionatului de Raliuri al României, va debuta astãzi la Piatra Neamþ, cu începere de la ora 15. Dupã încãlzirea care a avut loc ieri pe Dealul Pietricica ºi care a oferit posibilitatea de a pregãti maºina pentru traseul de macadam, piloþii intrã astãzi în febra competiþiei propriu-zise. Organizatorii sînt gata cu toate pregãtirile ºi se sperã cã totul va decurge normal, fãrã incidente ºi accidente. „Am ajuns la momentul în care sîntem gata de concursul propriu-zis. Am muncit mult pentru organziare. Am creat condiþii bune ºi cred cã vom avea parte de un spectacol automobilistic foarte reuºit. Piloþii au venit în numãr foarte mare ºi, dupã cum se ºtie, abia aºteaptã sã intre pe trasee, avînd ocazia aici la Neamþ sã arate cît de tehnici sînt. Avem trasee care plac concurenþilor pentru cã le dau ºansa de a se bucura de pilotaj“, a declarat Vali Rotariu, organizatorul Raliului Pietricica. Astãzi startul se va da la ora 15.00, din faþa Hotelului Central, iar startul pe prima probã specialã, denumitã „Mitocu Bãlan“, se va da la ora 15.59. A II-a probã specialã, „Almaº“, va debuta la ora 16.52, urmînd ca sosirea la Piatra Neamþ sã fie la ora 18.35. Pentru mîine programul este urmãtorul: Proba Specialã (PS) 3 - „Crãcãoani 1“, start la ora 10.59; PS 4 - „Cuejdi 1“, de la ora 11.42; PS 5 - „Crãcãoani 2“, de la ora 13.45; PS 6 - „Cuejdi 2“, de la ora 14.28; PS 7 - „Crãcãoani 3“, de la ora 16.31; PS 8 - „Cuejdi 3“, de la ora 17.14. ÃŽn fiecare zi de concurs, adicã astãzi ºi mîine, sînt programate regrupãri pentru service la Piatra Neamþ, reparaþiile ºi eventualele resetãri urmînd sã fie efectuate în spatele Magazinului Petrodava. Sosirea pentru închiderea Raliului Pietricica este programatã pentru sîmbãtã, la ora 18.37, urmînd ca festivitatea de premiere sã fie la ora 21.30, în faþa Hotelului Central.
La Piatra Neamþ, cele aproximativ 45 de echipaje vor concura în trei grupe, N, A ºi H. În clasamentul pe echipe, dupã primele douã etape ale Campionatului de Raliuri al României, podiumul este condus de BKP Racing Team, urmatã de OMV Rally Team ºi de UCM Reºiþa. Clasamentul general FIA (grupe N^A) este dominat de echipajul Marco Tempestini - Mugurel Pîrscoveanu, urmat de Dan Gîrtofan ºi Dorin Pulpea, iar pe trei se aflã Bogdan Mariºca - Sebastian Itu. Acelaºi clasament este ºi la grupa N, în timp ce clasamentul Trofeului N 1.6 este condus de Alexandru Mitroi ºi Valentin Hard. La grupa A, lider este echipajul Adrian Rãspopa - Sorin Colceriu, la clasa H cei mai buni sînt Heinz Gollner - Dan Spuderka, iar ierarhia debutanþilor este dominatã de Sorin Ghiºoi ºi Gheorghe Piper.
Cîteva sfaturi pentru securitatea spectatorilor

Dacã ai întîrziat ºi circulaþia este închisã NU INSISTA, pierzi timp ºi nu vei ajunge în virajul preferat nici pe jos!
Uitã sloganul: „Mie nu mi se poate întîmpla...“!
Nu staþiona niciodatã: în exteriorul virajului, în faþa sau în spatele parapeþilor, în faþa benzilor de semnalizare ºi în faþa oamenilor de ordine!
Dacã primeºti o indicaþie de la organizatori sau de la oamenii de ordine, înainte sã rãspunzi superior gîndeºte-te o secundã, poate au dreptate!
Este mai bine sã vezi mai puþin decît sã nu mai vezi niciodatã!
Parcheazã maºina personalã în aºa fel încît sã nu dai de lucru celor de la tractare!Nu te deplasa, între manºe, cu maºina spre virajul urmãtor!
În drum spre casã nu te crede PILOT DE CURSE! Gîndeºte-te cã acasã te aºteaptã cei dragi sau îþi sînt alãturi, în maºinã!

Articol afisat de 1602 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective