Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Social 5 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
O bicãjeancã este cercetatã în libertate pentru tentativã de omor

O bicãjeancã este cercetatã în libertate pentru tentativã de omor

• Elena Murariu ºi-a înjunghiat concubinul pentru cã acesta bãuse banii pentru o ratã

Magistraþii de la Tribunalul Neamþ au decis cã Elena Murariu, 34 de ani, din Bicaz, poate fi cercetatã în stare de libertate deºi a comis o infracþiune contra vieþii. Ea este acuzatã cã pe 29 mai i-a provocat concubinului leziuni care i-au pus viaþa în pericol, motiv pentru care a fost reþinutã sub acuzaþia de tentativã de omor. A doua zi a fost prezentatã magistraþilor cu propunere de arestare preventivã sub acuzaþia de tentativã de omor, dar instanþa nu ºi-a însuºit propunerea procurorilor.
Starea generalã a victimei, Daniel Pancu, 32 de ani, care a fost înjunghiat necesitã, încã, spitalizare ºi supraveghere atentã din partea cadarelor medicale. Deºi a trecut o sãptãmînã de cînd pacientul a suportat efectuarea intervenþiei chirurgicale, acesta se aflã încã în îngrijirea cadrelor medicale ale secþiei Anestezie ºi Terapie Intensivã ºi Chirurgie Generalã, întrucît necesitã tehnici speciale de aspiraþie la nivelul toracelui, respectiv plãmînului la care a fost operat. Potrivit precizãrilor fãcute de cãtre doctorul Iosif Köszeghi, ºeful secþiei Chirurgie, Pancu mai are nevoie de timp pentru a se reface complet. „Pacientul a suferit multiple leziuni la nivelul pulmonului, a suferit ºoc hemoragic, ceea ce i-a complicat starea, fiind nevoie de douã intervenþii chirurgicale. Intervenþia de deschidere a toracelui, pe care a suportat-o pacientul, nu este deloc simplã ºi necesitã o îngrijire post-operatorie specialã. Evoluþia stãrii bolnavului este bunã ºi, într-o sãptãmînã, va fi externat“, a declarat chirurgul Iosif Köszeghi.
Bãrbatul a fost internat în spital în noaptea de 29/ 30 mai, la scurt timp dupã ce a fost înjunghiat de concubina sa. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 1, în locuinþa Elenei Murariu, în vîrstã de 34 de ani, din aceeaºi localitate, în urma unui conflict izbucnit spontan, pe fondul consumui excesiv de alcool. Scandalul dintre cei doi s-a iscat din cauzã cã bãrbatul nu a achitat o ratã, pentru care femeia îi dãduse bani din ajutorul social pe care îl luase în ziua respectivã, ºi, mai mult decît atît, a ºi chetuit banii pe bãuturã. Dupã ce a venit acasã ºi a mai bãut împreunã cu femeia, aceasta s-a înfuriat la maxim aflînd de faptul cã bãrbatul nu a plãtit datoria ºi cã nu mai are nici banii. Aºa cã a pus mîna pe un cuþit de bucãtãrie ºi l-a înjunghiat în spate. Dupã ce a vãzut cã bãrbatul ºi-a pierdut starea de conºtienþã ºi cã sîngereazã, s-a speriat ºi a sunat la Dispeceratul Unic de Urgenþã 112. Cu o salvare a fost transportat la Spitalul Bicaz ºi de aici la Sptalul Judeþean, unde s-a constatat cã era în comã ºi pierduse foarte mult sînge. A fost operat ºi conform precizãrilor fãcute de cãtre chirurgul Sorin Mãtase, pacientul suferise o plagã penetrantã la nivelul toracelui, cu multiple leziuni de pulmon. Deºi intervenþia a decurs bine, dat fiind faptul cã, dimineaþã, începuse iar sã sîngereze, Daniel Pancu a suferit o altã intervenþie chirurgicalã, prin care s-a reuºit oprirea hemoragiei. Veniþi la faþa locului, anchetatorii au gãsit un cuþit de bucãtãrie, cu lama de 23 de centimetri.


Articol afisat de 1623 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILIªESCU, G. MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective