Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 6 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Consilieri tîrgnemþeni înscriºi în PD, fãrã ºtiinþa lor

Consilieri tîrgnemþeni înscriºi în PD, fãrã ºtiinþa lor

• Paul Nãforniþã cît ºi Vasile Bãlþãtescu au declarat cã au aflat din presã cã sînt membri PD

Paul Nãforniþã ºi Vasile Bãlþãtescu, consilieri locali din Tîrgu Neamþ, împreunã cu Petru Dron, au fost primiþi în rîndul democraþilor, în urma ºedinþei Biroului Judeþean al PD, desfãºuratã la sfîrºitul sãptãmînii trecute. Cei trei fac parte din rîndul celor care au pãrãsit Organizaþia PSD din localitate ºi s-au îndreptat spre democraþi, care pe plan local au refuzat admiterea lor în partid. Curios este faptul cã, la circa o sãptãmînã de la „neacceptare“, cei trei tîrgnemþeni au intrat în rîndul democraþilor, fãrã ºtiinþa lor, prin votul celor de la judeþ. „Am înþeles cã s-au depus niºte contestaþii care au fost analizate la judeþ. Conform statutului partidului, Biroul Permanent Judeþean este în mãsurã sã schimbe decizia noastrã de la nivel local. Astfel, cei trei au fost acceptaþi în partid“, ne-a declarat Mircea Pintilie, preºedintele Organizaþiei PD Tîrgu Neamþ.
Atît Paul Nãforniþã cît ºi Vasile Bãlþãtescu au aflat din presã cã sînt membri ai PD. „Eu nu am solicitat nici o înscriere în Partidul Democrat, nu cunosc ºi nu am vorbit cu nimeni din acest partid. Nu m-au anunþat nici cînd am fost respins ºi nici acum cînd am fost primit... De toate acestea am aflat din presã. Nu am depus nici o contestaþie la Biroul Judeþean al PD. Dacã o vedeþi, sã-mi spuneþi“, a menþionat Paul Nãforniþã. Alesul tîrgnemþean nu mai ºtie în ce formaþiune politicã se aflã. „La ora actualã nu sînt nicãieri, nici în PD ºi nici în PSD“, încheie Nãforniþã. Dacã Paul Nãforniþã susþine cã nu ºi-a depus adeziunea la PD, Vasile Bãlþãtescu recunoaºte acest lucru ºi se bucurã cã a devenit membru al PD. „Am aflat cã am fost primit în PD, tot prin intermediul presei. Mã bucur, dar þin sã precizez cã nu am depus nici un fel de contestaþie la judeþ pentru a fi primit în acest partid“, a spus Vasile Bãlþãtescu.

Deputatul Rogin zice cã PD e pe cai mari în Tîrgu Neamþ

Deputatul Marius Rogin (foto), preºedintele Partidului Democrat, filiala Neamþ, a declarat cã micile frecuºuri apãrute cu cei doi consilieri sînt din cauza unor animozitãþi care existã în orice formaþiune politicã. „Cei doi consilieri locali au fost votaþi în Biroul Judeþean, care are atribuþiuni peste birourile locale. Eu personal am avut un program foarte încãrcat, am fost plecat ºi în strãinãtate ºi din aceste cauze cei doi consilieri locali au avut probleme cu înscrierea în PD. Dar în orice partid existã mici animozitãþi; important este cã pînã la urmã s-a rezolvat problema. Noi luptãm ca sã consolidãm partidul. Consilierii Nãforniþã ºi Bãlþãtescu sînt deocamdatã simpli membri, dar vom încerca sã realizãm o schemã de conducere la nivelul biroului local în care sã intre ºi sã îºi poatã exprima opþiunile ºi sã acþioneze. Sînt oameni influenþi, care hotãrãsc soarta oraºului Tîrgu Neamþ. Avînd mai mulþi consilieri locali, primarul Decebal Arnãutu va fi sprijinit ºi va reuºi sã punã pe picioare proiectele pe care noi vrem sã le implementãm. Cînd ai majoritatea, cum este cazul PD în Consiliul Local Tîrgu Neamþ, reuºeºti sã te impui“,a declarat preºedintele PD Neamþ, Marius Rogin.
Se pare cã surpizele în cadrul PD Neamþ vor continua sã aparã, Marius Rogin precizînd cã nu este exclus ca ºi alþi consilieri sã-i urmeze pe Nãforniþã ºi Bãlþãtescu. Adeziunile de înscriere a lor în PD au fost depuse de primarul tîrgnemþenilor, Decebal Arnãutu. Odatã cu primirea în sînul partidului a celor doi, în rîndurile democraþilor ºi-a gãsit locul ºi Valericã Frãþilã, care a primit carnetul de membru PD sîmbãtã, 3 iunie. Surse sigure dau ca fiind certã numirea acestuia în funcþia de vicepreºedinte al PD Neamþ.

Articol afisat de 1742 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(E. COJOCARIU, S. ÞÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective