Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iunie 2006
LMMJVSD
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 19 Iunie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Incendiu extins, cu pagube în valoare de 200 milioane de lei

• bunurile în valoare totalã de 200 milioane de lei, aparþinînd a patru societãþi care au sediul în strada ªtefan cel Mare din Roman, au ars într-un incendiu • acesta a fost provocat de un fumãtor care a aruncat un chiºtoc aprins într-o magazie dezafectatã, unde se aflau deºeuri de hîrtie •

Inconºtienþa ºi neglijenþa unui fumãtor, care a aruncat aiurea un chiºtoc de þigarã, a provocat un incendiu de proporþii, soldat cu pagube în valoare de aproximativ 200 milioane de lei, la patru societãþi cu sediul pe strada ªtefan cel Mare, din Roman.
Incendiul a izbucnit ieri dimineaþã, în jurul orei 3, la scurt timp dupã ce fumãtorul neglijent, rãmas neidentificat, a aruncat un chiºtoc de þigarã pe deºeurile de hîrtie ºi carton aflate într-o magazie dezafectatã, a unui bar din localitate. ÃŽncet-încet, sinistrul s-a propagat la vecini, afectînd magazinul societãþii „La nea Niþã“, al cãrui proprietar este Ioan Niþã, magazinul societãþii „Olimpia Conserv“, aparþinînd lui Victor Barcan, un chioºc de ziare al SC „Compres“ ºi sediul unei agenþii Loto din localitate.
Astfel, au ars magazia confecþionatã din scînduri, cu o suprafaþã de 60 de metri pãtraþi, 4 metri pãtraþi acoperiº din lemn cu învelitoare tablã, aparþinînd SC „La nea Niþã“, instalaþia electricã, produse alimentare ºi mãrfuri degradate ale SC „Olimpia Conserv“.
Chioºcul din lemn, cu o suprafaþã de 80 metri pãtraþi, al SC „Compres“, a fost mistuit de flãcãri, plus ziarele ºi þigãrile aflate în interior, iar în cazul sediului agenþiei Loto au ars zece metri pãtraþi din acoperiºul din carton presat, cu învelitoare din tablã.
Au fost solicitaþi ºi s-au deplasat la locul cu pricina, pentru lichidarea incendiului, pompierii militari din Roman, care au intervenit cu trei autospeciale. Acþiunea lor a durat aproximativ douã ore.
ÃŽn seara anterioarã, pompierii militari din Piatra Neamþ au intervenit în localitatea Alexandru cel Bun, pentru stingerea unui container în care se aflau circa 500 de kilograme de deºeuri bituminoase, aparþinînd SC „Drumuri Naþionale“. Potrivit precizãrilor pompierilor militari din Piatra Neamþ, în acest caz, incendiul a fost provocat de niºte copii care s-au jucat cu chibriturile.

Articol afisat de 1651 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILIªESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective