Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Iulie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Germania - Italia, primul duel din semifinalele CM

Germania - Italia, primul duel din semifinalele CM

• partida va avea loc de la ora 22

Germania ºi Italia, douã dintre forþele recunoscute ale fotbalului european ºi mondial, se dueleazã în aceastã searã pentru un loc în finala Cupei Mondiale. Douã echipe care apar la turneele finale ale mondialelor sau europenelor cu obiectiv clar: cîºtigarea întrecerii. În aceste condiþii semifinala din aceastã searã de la Dortmund nu poate decît sã atragã ºi sã ridice ratingul în cele douã þãri ºi nu numai.
Germania are în spate sprijinul publicului, spectatorii ajutînd echipa lui Klinsmann sã nu cedeze nici în sferturile de finalã contra Argentinei, deºi sud-americanii au condus pe tabela de marcaj aproximativ 40 de minute. Germania are atuul faptului cã la acest mondial a reuºit sã marcheze destul de repede în meciurile jucate, cu excepþia partidelor cu Polonia ºi Argentina. Faptul cã a marcat tîrziu, dar cînd a avut neapãratã nevoie, denotã putere de luptã, încredere ºi potenþial sensibil egal ºi al rezervelor pe care le are Jurgen Klinsmann la dispoziþie. Ballack, Klose, Neuville, Podolski sînt numele celor mai periculoºi germani, în spatele lor fiind de pazã „îngerul“ Jens Lehmann.
Italia este o formaþie despre care se poate spune oricînd cã nu a terminat jocul decît la vestiare. Cu o defensivã care a fãcut-o mai mult decît celebrã, naþionala Italiei se pregãteºte sã primeascã „în piept“ atacurile furibunde ale nemþilor. Naþionala lui Lippi este însã foarte periculoasã pe contraatac, avînd incredibila ºtiinþã a jocului de a marca la aproape fiecare ocazie de gol creatã, indiferent cã în careul advers este Luca Toni, Filippo Inzaghi sau Vicenzo Iaquinta. ÃŽn spatele acestora pot apãrea oricînd Totti ºi Del Piero, însã ºi Pirlo, mijlocaºul lui Milan care dirijeazã atacurile „azzurilor“. Demn de remarcat este cã toþi jucãtorii lotului italian au evoluat mãcar cîteva minute în partidele de la acest mondial, lucru care nu s-a mai întîmplat la nici o altã naþionalã prezentã în Germania.
Mexicanul Benito Archundia va fi omul care va arbitra duelul germano - italian din aceastã semifinalã. Archundia, în vîrstã de 40 de ani, va fi asistat de compatrioþii sãi Jose Ramirez ºi Hector Vergara. Trioul mexican a mai oficiat deja de trei ori la Cupa Mondialã, la meciurile Cehia-Italia (0-2), Brazilia-Croaþia (1-0) ºi Ucraina-Elveþia (0-0). Archundia, avocat de profesie, este arbitru internaþional din 1994.

Articol afisat de 1466 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
()
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective