Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Iulie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Corduneanu a trecut ºi de turul II preliminar al turneului de la Palermo

Corduneanu a trecut ºi de turul II preliminar al turneului de la Palermo

• pietreanca a eliminat-o pe Valentinei Sassi (Italia), scor 6/1 6/3 • ieri, de la ora 18, Corduneanua a jucat în turul III împotriva unei jucãtoare de pe locul 102 în clasamentul mondial •

Jucãtoarea de tenis de la Condor Piatra Neamþ, care ocupa înaintea acestei sãptãmîni locul 342 în clasamentul mondial WTA, s-a calificat duminicã seara în turul III preliminar, ultimul, al turneului de la Palermo (Italia). ÃŽntrecerea este una cu premii în valoare de 145.000 de dolari ºi a adunat la start foarte multe jucãtoare din primele 100 ale lumii. ÃŽn meciul jucat duminica searã, în turul II preliminar, eleva antrenorului Romeo Stoica a învins-o pe italianca Valentina Sassi, scor 6/1 6/3. „Scorul spune multe despre realitatea din teren. Nu am vorbit cu sportiva, dar ºtiu cã este într-o formã bunã ºi cã poate sã o învingã pe adversara sa din Franþa, chiar dacã aceasta ocupa înaintea acestui turneu locul 102 în clasamentul mondial. Am mari emoþii înaintea acestui meci ºi aºtept cu sufletul la gurã rezultatul partidei din aceastã dupã amiazã“, a declarat Romeo Stoica, antrenorul Corinei Corduneanu, ieri la prînz cu ºase ore înainte jocului de la Palermo. Jucãtoarea legitimatã la Condor Piatra Neamþ a eliminat-o din prima fazã a calificãrilor pe spaniola Sheila Solsona Carcasona, scor 6/2 6/1, iberica ocupînd în prezent locul 1294 în clasamentul WTA.
De menþionat cã pietreanca Corina Corduneanu a învins-o pentru a II-a oarã pe Valentina Sassi, în cele douã meciuri disputate pînã acum. Precedenta confruntare a fost în sferturile de finalã ale turneului de 25.000 de dolari, de la Galatina (Italia), românca învingînd cu 4-6 / 6-2 / 7-6 (tie- break cîºtigat la 0), dupã ce jucãtoarea italiancã a avut o minge de meci.
Aravane Rezai (Franþa) a trecut în turul II preliminar al întrecerii de la Palermo de Estrella Candela Cabeza (Spania), scor 2/6 6/3 6/2. Franþuzoiaca ocupã locul 102 în clasamentul mondial, iar cea mai importantã performanþã a carierei sale s-a înregistrat în 2006, la Roland Garros. Pornitã din calificãri, jucãtoarea nãscutã la Saint Etienne, a ajuns pînã în turul III al întrecerii din capitala Franþei. În primul tur, la Paris, Rezai a eliminat-o pe italianca Alberta Briani , scor 6/4 7/6 (7-1 în tie-break). A produs apoi o surprizã trecînd de japoneza Ai Sugiyama, 4/6 6/4 6/3, jucãtoarea niponã fiind cotatã cu a XXII-a ºansã la cîºtigarea turneului de la Paris. În turul III s-a consemnat duelul Avarane Rezai - Nicole Voidisova (Cehia). Aceasta din urmã era cap de serie numãrul 16 la Roland Garros ºi a cîºtigat în faþa franþuzoaicei Rezai cu 6/1 6/7 (6-8 în tie-break), 6/0.

Articol afisat de 1806 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective