Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 22 Iulie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Lupta pentru sefia democratilor din Tirgu Neamt

Primarul Decebal Arnautu, intrat in curind in rindurile democratilor tirgnemteni, reuseste sa cistige tot mai mult teren in aceasta formatiune politica. Acest fapt este reliefat si de ultima intrunire a membrilor Biroului local al PD, organizata joi, 20 iulie, unde, in lipsa presedintelui partidului, Mircea Pintilie, s-a discutat, printre altele, despre preluarea conducerii organizatiei locale a partidului de catre primarul Decebal Arnautu (foto). Acesta, se pare, a intrat in gratiile celor din conducerea judeteana a PD si de la centru.
Deputatul Marius Rogin, presedintele PD pe judet, confirma aceste afirmatii. „Am fost prezent la sedinta ordinara a partidului de la Tirgu Neamt, ocazie cu care Decebal Arnautu s-a angajat sa fie loial acestei formatiuni politice. Acesta da o imagine foarte buna partidului si poate fi un posibil candidat la sefia administratiei locale. Avind in vedere acest fapt, credem ca, pina la alegeri, va deveni si presedintele organizatiei locale, daca nu mai curind“, ne-a declarat deputatul Marius Rogin.
Presedintele Organizatiei PD din Tirgu Neamt se abtine de la orice fel de comentarii. „N-am putut fi prezent la intrunire, deoarece am avut o problema personala. Am aflat si eu de la unii ce s-a discutat. Nu comentez, dar precizez ca inca sint presedintele Partidului Democrat din Tirgu Neamt si, deocamdata, nu ma gindesc sa-mi dau demisia din aceasta functie“, a spus Mircea Pintilie.
Liderul democratilor isi sarbatoreste, in acest sfirsit de saptamina, nunta de argint la cabana „Baile Oglinzi“. Nici primarul Decebal Arnautu n-a vrut sa spuna prea multe. „A fost o sedinta de partid si nu pot sa va spun mai multe... Daca vreau inca un mandat de primar? Va spun ca da si asta este un secret“, a mentionat edilul urbei.
Dispute pe aceasta tema au mai existat in Organizatia PD Tirgu Neamt. De amintit este scandalul din luna martie, cind Mihai Cojocaru a intrunit voturile membrilor democrati pentru a candida la functia de primar al orasului. Un alt episod discutabil este cel al primirii unor fosti consilieri locali ai PSD in sinul democratilor tirgnemteni. Decizia a fost a sefilor de la judet. Ramine de vazut cum vor decurge lucrurile in actuala conjunctura, cine va pierde si cine va cistiga.

Articol afisat de 1609 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Elena COJOCARIU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective