Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Iulie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Daniel Iftodi este noul antrenor de la Laminorul Roman

Daniel Iftodi este noul antrenor de la Laminorul Roman

• „vreau sã fac o echipã competitivã“, a declarat fostul fotbalist al echipeler Dinamo, Rapid, FCM Bacãu ºi Gloria Bistriþa

Daniel Iftodi va conduce destinele divizionarei C Laminorul Roman, pe o perioadã de doi ani. Acesta s-a nãscut pe 11 februarie 1968, în localitatea Bestepe, judeþul Tulcea, unde a ºi deprins primele noþiuni de fotbal. Pentru acest sezon competiþional ºi-a propus sã transforme gruparea de la malul Moldovei într-o echipã competitivã ºi sã o promoveze înapoi în Divizia B.

Reporter: Cum de aþi ajuns sã antrenaþi Laminorul ºi, mai ales, de ce v-aþi oprit asupra unei grupãri din Divizia C, ºtiindu-se cã aþi evoluat ca jucãtor în Divizia A, la cele mai „tari“ echipe?
Daniel Iftodi:
Am ajuns la Roman în urma telefonului pe care l-am primit de la preºedintele Laminorului, Dumitru Pleºca. Acesta m-a întrebat dacã pot ºi vreau sã dau o mînã de ajutor, pentru a face o echipã competitivã. Am mai avut ºi alte oferte de colaborare, cu alte cluburi, dar, dupã ce am cîntãrit toate soluþiile, am acceptat sã vin aici, ºi eu spun cã am luat o decizie bunã. Nu am semnat, încã, actele de colaborare, dar contractul propriu-zis va fi pe o perioadã de doi ani. Am ales o echipã din Divizia C, deoarece nu cunosc nivelul la care se joacã în Divizia B.
Rep.: Care au fost primele impresii dupã ce ai fãcut cunoºtinþã cu echipa ºi ce-þi propui pentru început?
D. I.:
Doresc sã ºtiu, prima datã, totul despre jucãtori. Sînt doar de douã zile la echipã, aºa cã nu cunosc foarte multe despre club ºi, în special, despre lot. Colaboratorii mei, Relu Bãlan ºi Iosif Susanu, mi-au pus la dispoziþie cîteva date despre jucãtori ºi urmeazã ca, zilele urmãtoare, sã stau de vorbã cu fiecare sportiv în parte, pentru a le cunoaºte problemele ºi nemulþumirile. Consider cã nu putem face treabã decît dacã totul este în regulã. Din primele constatãri, jucãtorii sînt ascultãtori, tineri ºi, se pare, vor sã munceascã. Sînt talentaþi ºi cred cã vom face o echipã bunã. Am la dipoziþie un timp foarte scurt de pregãtire pînã la reluarea campionatului, perioadã pe care o voi ocupa cu antrenamentele ºi cunoaºterea echipei.
Rep.: Aveþi în spate o carierã de invidiat...
D.I.:
M-am nãscut în satul Bestepe, Tulcea, unde am ºi început fotbalul. Am activat, dupã aceea, la Delta Tulcea ºi au urmat, în ordine, echipele din Brãila, Victoria Bucureºti, Bistriþa, Rapid, Dinamo, înapoi la Rapid, FCM Bacãu, Brãila, Bistriþa ºi, în prezent, la Roman. Ca fotba-list în Divizia A, am avut numeroase satisfacþii. Voi încerca sã fac tot posibilul sã discut cît se poate de serios cu jucãtorii romaºcani, mai ales cã mulþi dintre ei sînt foarte tineri, ºi sã le schimb mentalitatea de gîndire pentru ca, pe viitor, unii dintre ei chiar sã ajungã la o echipã de Divizia A.
Rep.: Care este planul pe care o sã îl urmaþi pe viitor, existã varianta de a conduce echipa chiar din teren?
D. I.:
Deocamdatã, preºedintele clubului nu a menþionat obiectivul pe care trebuie sã îl atingem în acest an, dar, dacã vom face o echipã competitivã ºi vom obþine rezultate foarte bune, este imposibil sã nu aparã ºi satisfacþii ºi, de ce nu, o reîntoarcere la Divizia B. Sînt în perioada cînd mã mai gîndesc ºi la varianta de a juca ºi sã sprijin echipa din interior. Sînt cel mai în vîrstã dintre jucãtori, dar acest lucru nu cred cã va constitui un impediment.

Articol afisat de 3509 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dumitru IUªTIUC)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective