Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Iulie 2006
LMMJVSD
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 28 Iulie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, la un nou început în Liga I

Ceahlãul, la un nou început în Liga I

• Ceahlãul - Gloria Bistriþa, de la ora 20 • tehnicianul Mihai Stoica nu are nici o problemã de lot înaintea acestui duel • conducerea aºteaptã un numãr mare de spectatori în tribune •

Ceahlãul Piatra Neamþ va juca astãzi primul sãu meci în Liga I dupã o pauzã de doi ani. Ultimul adversar a fost atunci Dinamo Bucureºti, pe 3 iunie 2004, iar astãzi este Gloria Bistriþa, de la ora 20. Tragerea la sorþi a programului a produs rumoare în lumea fotbalui, însã Gheorghe ªtefan ºi Jean Pãdureanu au susþinut de fiecare datã cã totul se va juca numai pe teren. ÃŽn aceste condiþii partida se anunþã una destul de interesantã între douã formaþii care ºi-au proprus ca la finalul sezonului sã nu aibã probleme cu retrogradarea. ÃŽm ambele tabere s-au produs schimbãri: la Ceahlãul la toate nivelurile, la Gloria la nivelul lotului. Multe noutãþi vor fi în teren, dar Mihai Stoica a anunþat cã va miza pe un nucleu de jucãtori dintre cei care a promovat. Cît despre adversar, a spus cã este o echipã pe care a urmãrit-o mult, chiar ºi atunci cînd era la Rapid. „Gloria Bistriþa nu ne poate surprinde cu prea multe. Are acelaºi sistem de joc, indiferent de jucãtorii noi pe care i-a adus. Va fi un joc de luptã între douã echipe care vor evolua pentru punctele puse în joc“, a declarat antrenorul principal al Ceahlãului. Tehnicianul a recunoscut cã echipa sa nu se aflã la nivelul dorit de el în proproþie de 100 %, mai ales la capitolul capacitate. A precizat însã cã totul va fi pus la punct, ºi din prisma omogenitãþii odatã cu prima pauzã competiþionalã, aceasta însemnînd în jurul datei de 9 septembrie, cînd se va juca partida din etapa a VI-a, de la Farul Constanþa.
Cãpitanul Angelo Alistar a susþinut cã formaþia din care face parte a crescut în valoare o datã cu aducerea la echipã a mai multor jucãtori, fapt pentru care cere spectatorilor, ºi nu numai, mai multã rãbdare, pentru cã sînt valoroºi, dar trebuie sã se integreze. Cît despre jocul de astãzi, pietreanul a precizat: „Bistriþa a pus mereu probleme ºi aºa va face ºi în acest sezon. Vor veni sã joace la Piatra Neamþ ºi ne aºteptãm la un meci dificil. Oricum noi sîntem foarte motivaþi ºi vrem încã de mîine (n.r. - astãzi) prima victorie în acest sezon“.
Referindu-se la noul sezon competiþional ºi la corectitudinea unor partide din Liga I, preºedintele Dan Petrescu, a spus cã întecerea va fi una corectã ºi cã nici o echipã nu îºi va permite sã aibã momente de realxare. „Pe final de campionat nu conteazã pe ce loc eºti pentru cã o înfrîngere te poate readuce în lupta pentru evitarea retrogradãrii. Nimeni nu îºi va permite sã stea liniºtit, pentru cã vor fi multe echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradãrii pe cele patru locuri, iar cine nu este implicat acolo poate avea gînduri la cupel europene“, a declarat Dan Petrescu. Oficialul pietrean a mai anunþat cã în luna octombrie ºedinþa Comitetului Executiv al Federaþiei Române de Fotbal va avea loc la Piatra Neamþ. De asemenea, la jocul de astãzi se va þine un moment de reculegere în memoria unui dintre suporterii echipei Ceahlãul, Traian Ciobanu, care a fost sufletul galeriei pietrene timp de 32 de ani.
Siglã nouã ºi site mai dinamic
La cofenrinþa de presã de ieri s-a prezentat ºi nou emblemã a clubului din Piatra Neamþ. Aceasta aduce punþin cu cea a marii formaþii spaniole Valencia, avînd ca noutãþi forma ovalã, culoarea portocaliu, pe lîngã galben ºi negru, ºi ursul care i-a luat locul caprei. „Sper ca aceastã nou siglã sã îi inspire pe jucãtori. Ursul este un simbol al purterii, fapt care vreau sã îl vãd ºi la fotbaliºti“, a comentat Mihai Stoica, cel care a þinut sã vadã cum aratã noua siglã alãturi de reprezentanþii presei.
Site-ul www.fcceahlaul.ro are o faþã nouã. S-a schimbat, are informaþii ºi statistici exacte, ºi o noutate: la fiecare meci al etapei se va trece rezultatul în direct, urmînd ca ºi clasamentul sã se schimbe instantaneu dupã ce se va marca cîte un gol, pe orice stadion. Curioºii pot vedea fotografii ale jucãtorilor, dar ºi informaþii detaliate despre aceºtia.

Articol afisat de 1581 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective