Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Dusan Simic apreciazã fotbalul românesc

Dusan Simic apreciazã fotbalul românesc

• sîrbului îi place cã fotbalul românesc se joacã mai în vitezã decît cel din þara natalã • Simic a spus cã la Ceahlãul existã mentalitate de învingãtor • Alex Forminte a gãsit asemãnarea între Ceahlãul ºi Poli Iaºi: „Sînt douã echipe care nu au vedete“ •

Dusan Simic a fost una dintre surprizele pregãtite de antrenorul Mihai Stoica pentru adversara Ceahlãului din prima etapã, Gloria Bistriþa, meci în care sîrbul a jucat titular. Fotbalistul a spus cã ºi-a dorit sã joace în acel meci, dar a lãsat sã se înþeleagã cã nu se aºtepta sã fie titular de la prima partidã. Dacã va mai juca sau nu cu Politehnica Iaºi, rãmîne de vãzut, deoarece antrenorul Mihai Stoica a dovedit cã este pregãtit sã surprindã la fiecare meci. Acest lucru nu-l deranjeazã pe Simic (foto - în tricou portocaliu), fotbalist care a spus cã apreciazã la noua sa echipã mentalitatea de învingãtor. „Ceahlãul este o echipã bunã, cu jucãtori buni, care joacã un fotbal ofensiv ºi plãcut. ÃŽmi place cã este o mentalitate de învingãtori“, a declarat Simic. Jucãtorul sîrb a mai spus cã fotbalul din România este unul mai bun decît cel din þara sa natalã, „în România jucîndu-se mai în vitezã“.
Alexandru Forminte, un alt titular al jocului cu Gloria Bistriþa, a spus cã toþi jucãtorii aºteaptã cu interes meciul cu Politehnica Iaºi, dorindu-se a se arãta cã rezultatul din partida precedentã nu a fost o întîmplare. ÃŽntrebat dacã vîrful ieºenilor, Ionuþ Bîlbã, reprezintã cel mai mare pericol pentru Ceahlãul, fundaºul central al Ceahlãului a spus: „Este un jucãtor de valoare, dar nu este cel mai important pericol pentru noi. Pe lîngã el mai sînt ºi Onofraº ºi Cernoch, jucãtori care pot fi mari pericole pentru noi. Cu toate acestea, Poli Iaºi nu este o echipã care sã se bazeze pe vedete. Este un grup puternic, o formaþie care joacã împreunã de mai mult timp“. De asemenea, jucãtorul pietrean a recunoscut cã preºedintele de onoare al clubului, Gheorghe ªtefan, reprezintã un factor de susþinere moralã pentru echipã atunci cînd este prezent la meciuri.
Antrenorul Mihai Stoica a precizat cã omologul sãu de pe banca tehnicã a ieºenilor, Ionuþ Popa, reprezintã foarte mult pentru clubul din Copou. ÃŽn opinia tehnicianului pietrean, Popa este persoana care poate sã uneascã o echipã, sã îi dea determinare ºi sã o facã sã se uneascã în momentele dificile. „Ionuþ Popa reprezintã foarte mult pentru Politehnica Iaºi. Multe i se datoreazã acestui om de cînd a mers la Iaºi“, a declarat Stoica. Tehnicianul a mai spus cã situaþia financiarã grea prin care trece clubul Politehnica Iaºi poate sã fie un element care sã îi facã pe jucãtori „sã se adune ºi sã încerce sã joace cît mai bine“. „Acest factor nu este unul care sã ne fie în favoare“, a comentat fostul director tehnic de la Rapid.
Ceahlãul va juca la Politehnica Iaºi duminicã de la ora 17, iar partida va fi transmisã în direct de Antena 1. Arbitrul delegat la acest joc va fi Sorin Corpodean, din Alba Iulia, acesta urmînd a fi ajutat la cele douã tuºe de asistenþii bucureºteni Adrian Vidan ºi Eduard Ungureanu ºi de rezerva Marius Avram, tot din capitalã. Observatori vor fi Florin Halagian (Bucureºti) ºi Marcel Licã (Constanþa).

Articol afisat de 1381 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective