Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Moldocor, victorie în primul amical

Moldocor, victorie în primul amical

• Moldocor - Elite Gheorgheni 7-3 (5-1) • marcatorii echipei pietrene au fost Dragomir (2), Turnea, Secarã, Hanganu, Anton, Bohîncan •

Moldocor Piatra Neamþ, formaþie care va activa în Divizia A la fotbal în salã, a jucat, miercuri seara, în Sala Ceahlãul, prima partidã amicalã înainte de startul urmãtorului sezon competiþional, cîºtigînd cu 7-3 (5-1) în faþa celor de la Elite Gheorgheni. Marcatorii formaþiei din oraºul de la poalele Pietricicãi au fost Dragomir (2), Turnea, Secarã, Hanganu, Anton ºi Bohîncan. Confruntarea a fost una în care echipa promovatã în Divizia A a încercat sã punã la punct relaþiile de joc, avînd în vedere numãrul mare de noutãþi din lot. Antrenorii Cristi Coroamã ºi Gabi Bucur au ajuns la concluzia cã echipa are nevoie de multe partide de verificare pentru ca omogenitatea lotului sã se realizeze cît mai bine, iar la ora primului joc oficial Moldocor sã poatã dovedi cã îºi meritã locul în prima ligã. „S-a vãzut cã jocul nostru a mers mai bine atunci cînd în teren am avut jucãtorii mai vechi, care au mai jucat împreunã ºi care se cunosc bine în teren. Cînd au intrat ceilalþi jucãtori, a dispãrut omogenitatea. Avem nevoie de meciuri de pregãtire în care sã încercãm sã eliminãm greºelile din jocul nostru, iar cei noi sã simtã din ce în ce mai mult competiþia“, a declarat Cristi Vornicu (foto), conducãtorul grupãrii pietrene. Acesta a mai spus cã în perioada urmãtoare se vor mai face jocuri de verificare, primele putînd avea loc chiar în la finalul sãptãmînii în curs, dacã cei de la Eurolines Bucureºti vor ajunge în Piatra Neamþ pentru un semicantonament.
Cristi Vornicu a mai spus cã s-a vãzut cã au lipsit trei dintre jucãtorii de bazã ai echipei ºi cã potenþialul formaþiei pietrene va creºte odatã cu revenirea acestora. Este vorba despre Robert Grigoriþã, Dan Lungu ºi Claudiu ªerban. „ªerban este un fundaº care a dat mereu mai multã siguranþã echipei, astfel cã rolul sãu era unul important. Sperãm ca perioada de recuperare a sa sã fie cît mai scurtã ºi sã-l avem la echipã de la începutul lunii octombrie. De partea cealaltã, Lungu ne poate ajuta prin tupeul pe care îl are în joc ºi prin experienþã“, a concluzionat Vornicu.
Moldocor va debuta pe prima scenã a fotbalului de salã din România pe 2 septembrie, adversara urmînd a fi aflatã pe 16 august cînd va avea loc tragerea la sorþi a programului campionatului viitor.

Articol afisat de 1400 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective