Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 August 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, ratãri uriaºe ºi înfrîngere la Iaºi

Ceahlãul, ratãri uriaºe ºi înfrîngere la Iaºi

• formaþia pietreanã a pierdut cu 1-0 meciul disputat cu Poli • gazdele au deschis scorul dupã o gafã a lui Nohai • înaintea golului, Tiberiu ªerban a ales sã dea o pasã în loc sã tragã, de la 6 metri, la poartã • la 1-0, Radu Doicaru a trimis peste, de la 2 metri •

Ceahlãul Piatra Neamþ a pierdut meciul jucat în etapa a II-a a Ligii I la fotbal, pe terenul celor de la Politehnica Iaºi. Scorul final al partidei disputate în Copou a fost 1-0 (0-0) pentru gazde, singurul gol al meciului fiind marcat de cehul Martin Cernoch, în minutul 66.
A fost un joc în care formaþia lui Mihai Stoica a arãtat naivitate, în toate compartimentele. Jucãtorii Ceahlãului au intrat în teren privind cam relaxaþi adversarul. „Portocalii“ au încercat sã calmeze furia de început a gazdelor, dar nu au pus în nici un fel în pericol poarta lui Brãneþ, mai ales în prima jumãtate de orã. Pînã atunci, la douã cornere, Radu Ciobanu ºi Cernoch au fost aproape de a deschide scorul, dar imprecizia primului ºi intervenþia lui Covrig au pãstrat neschimbatã tabela de marcaj. Ceahlãul a echilibrat confruntarea dupã minutul 30. A venit ocazia lui Costel Ilie, care a ºutat din colþul careului de 16 metri, iar mingea era foarte aproape sã-l pãcãleascã pe Brãneþ. Jocul a fost unul de luptã în continuare, iar în minutele 44 ºi 45 Diaz a fost foarte aproape de gol. ÃŽn minutul 44 a trimis cu capul exact în Brãneþ din numai 6 metri, pentru ca la faza urmãtoare sã ºuteze la colþul scurt, din 8 metri, iar portarul ieºean sã punã un picior salvator.
Ceahlãul a ieºit de la cabine cu gîndul de a juca în continuare departe de poarta lui Covrig. Bîlbã a trimis pe lîngã din numai trei metri în minutul 54, pentru ca 11 minute mai tîrziu Tiberiu ªerban sã rateze cea mai mare ºansã de gol a oaspeþilor. Decarul pietrean a primit în careu de la Karamian, a driblat doi fundaºi adverºi ºi, ajuns faþã în faþã cu Brãneþ la numai 6 metri, a ales sã centreze înapoi în loc sã ºuteze spre poartã. A fost momentul cheie al partidei, pentru cã la faza urmãtoare Politehnica Iaºi a deschis scorul. Vãsîie l-a lãsat pe Miclea sã centreze din partea dreaptã, mingea a ajuns în careu, l-a lovit pe Nohai ºi a ajuns la vîrful Martin Cernoch. Cehul, aflat la marginea careului mic, a ºutat din prima pentru 1-0, Covrig neavînd nici vinã, dar nici reacþie.
Antrenorul Ceahlãului, Mihai Stoica, a fãcut apoi cîteva modificãri, aruncîndu-i în luptã pe Rusmir ºi Gigel Ene, dar ambii jucãtori doar au bifat un joc în tricoul nemþean. Nu au fost utili, au alunecat mai mult decît sã ajute la construcþia atacurilor ºi pot fi trecuþi la capitolul dezamãgiri, la fel ca ºi Karamian ºi Stajic. Nici Tiberiu ªerban nu a avut o evoluþie de apreciat, de multe ori fiind depãºit la capitolul fizic. Nici din punct de vedere tactic nu ºi-a ajutat prea mult echipa, în acest joc lipsindu-i abilitatea de a le pasa jucãtorilor ofensivi. Pînã la final s-a remarcat Lucian Covrig care a avut cîteva intervenþii foarte bune la ºuturi de la distanþã, parade prin care a micºorat proporþiile scorului.
Pentru Ceahlãul urmeazã o sãptãmînã de muncã cu gîndul la partida cu CFR Ecomax Cluj Napoca, una mult mai dificilã decît cele douã de pînã acum, avînd în vedere cã la Piatra Neamþ va veni una dintre echipele cu maximum de puncte în primele douã runde.
FOTO: Covrig a fost jucãtorul numãrul 1 al oaspeþilor

Articol afisat de 1893 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective