Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri August 2006
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 August 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul cauta unitatea de altadata

Ceahlaul cauta unitatea de altadata

• „si jucatorii si antrenorii incercam in aceste momente sa facem totul ca echipa sa aiba de cistigat“, a declarat capitanul Angelo Alistar • „la Ceahlaul trebuie sa se lucreze in special la capitolul psihic“, este de parere „comisarul“ Moldovan

Ceahlaul Piatra Neamt trece, in prezent, printr-o perioada destul de dificila, mai ales din punct de vedere al coeziunii jucatorilor, al omogenitatii si al spiritului de echipa. Angelo Alistar a recunoscut ca spiritul de echipa de dinainte de retrogradare nu mai exista in acest moment la formatia al carei capitan este. „Atunci, era o unitate de grup de invidiat. Cred ca lucrul care exista acum, dar exista si atunci, este ca formatia nu are individualitati. Si jucatorii si antrenorii incercam in aceste momente sa facem totul ca echipa sa aiba de cistigat“, a declarat Angelo Alistar. Intrebat de ce s-au produs atit de multe greseli in compartimentul defensiv in meciurile cu Poli Iasi, CFR Cluj si Otelul Galati, capitanul pietrean a spus: „Pai, trebuie sa ne uitam ca, la fiecare meci, in acest compartiment au aparut oameni noi. La Iasi a intrat Nohai in locul lui Forminte, cu CFR Cluj a aparut Zeciu, iar la Galati, Vitelaru si, apoi, Avadanei. Toate acestea pe linga Vasiie, care oricum este cel mai nou jucator al apararii. Ne vom concentra, de acum inainte, ca greselile sa dispara si sa avem din ce in ce mai multe reusite“. Arman Karamian, jucatorul armean din lotul Ceahlaului, care nu a facut deplasarea la Galati, a spus ca, de acum inainte, toti cei care vor intra in teren pentru echipa trebuie sa dea totul pentru victorie. „Trebuie sa ne bucuram alaturi de echipa si sa suferim alaturi de ea, indiferent ca sintem titulari, rezerve sau am vazut meciul din tribuna“, a declarat Karamian.
Ion Moldovan, antrenorul principal al pietrenilor, a observat la jucatorii sai o stare de teama in meciul de la Galati, dar si in celelalte pe care le-a vizionat pe casete. A recunoscut ca sint care nu joaca la potentialul maxim si a dat numele fundasului Florin Nohai. „Despre Nohai pot spune ca nu joaca asa cum il stiam eu. Nu mai are atitudinea pe care o stiam, iar pe cea de acum n-o recunosc. In cazul sau este vorba despre blazare. Nu este singurul in aceasta situatie, iar de aici am tras concluzia ca la Ceahlaul trebuie sa se lucreze in special la capitolul psihic“, a declarat Ion Moldovan. Acesta a mai spus ca la Ceahlaul are citeva pariuri pe care ar vrea sa le cistige. Unul dintre ele se numeste fundasul Andrei Vitelaru, pe care „Comisarul“ il place foarte mult, dar „mai sint nume pe care nu le fac publice acum“. O bucurie pentru Ion Moldovan este revenirea atacantului Radu Doicaru, dar nu acelasi lucru poate spune despre Alex Forminte, jucator care mai are de stat „pe bara“.
De mentionat ca meciul Ceahlaul Piatra Neamt - Unirea Urziceni, din etapa a IV-a a Ligii I, va fi arbitrat de Marius Martis (Focsani), care va fi ajutat de asistentii Daniel Burloiu (Galati) si Cornel Avram (Timisoara), in timp ce rezerva va fi ieseanul Ciprian Amarandei. Observatorii delegati la acest meci vor fi Alexandru Popescu (Bucuresti) si Ion Constantinescu (Craiova).

Articol afisat de 1715 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective