Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Septembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Unic nu merge în Ucraina, dar poate ajunge în Turcia

Unic Piatra Neamt mai are doar trei saptamîni si va începe un nou campionat în Divizia A1 si, cu toate acestea, nu a jucat decît doua meciuri de verificare pîna acum. ÃŽn aceasta perioada, a începutului lunii septembrie, Unic ar fi trebuit sa joace în Ucraina la un turneu international. Conform spuselor lui Vasile Ouatu, presedintele de onoare al gruparii pietrene, întrecerea s-a contramandat. „Nu avem ce face acum decît sa cautam sa jucam în tara. Cum însa echipele din Romania au început pregatirea mult mai tîrziu, multe primvidizionare ne refuza. Pacat însa ca a cazut acest turneu din Ucraina, pentru ca acolo am fi avut de înfruntat adversari foarte puternici, asa cum sînt majoritatea echipelor din spatiul ex-sovietic“, a declarat Vasile Ouatu, viceprimar al municipiului Piatra Neamt. Daca turneul din Ucraina a cazut, ar putea aparea o invitatie la un concurs asemanator în Turcia. Cu toate acestea, oficialul pietrean a sustinut ca echipa sa are un program care îi permite sa fie pregatita pentru orice adversar din Romania la începutul stagiunii. „Unicul se pregateste si joaca multe meciuri. Avem un lot numeros, astfel ca ne permitem sa facem multe meciuri între echipe formate din jucatoare din curtea proprie. Avem senioare si junioare valoroase. Nu înteleg însa de ce echipelor din Divizia A le este frica sa joace împotriva noastra. Iubitorii acestei echipe sa nu se sperie ca nu avem jocuri cu alte formatii, pentru ca noi vom fi gata sa facem spectacol înca de la primul meci oficial“, a mai spus Vasile Ouatu.
În aceste zile ar putea aparea macar un meci împotriva unui adversar din prima liga romaneasca, si anume Penicilina Iasi. Formatia din Copou este în Piatra Neamt pentru o saptamîna de cantonament, asa ca este foarte posibil un meci între cele doua colege de esalon. Dupa cum se stie, Unic a jucat în aceasta vara doar doua jocuri de verificare în compania formatiei Stiinta Bacau. Primul dintre acestea s-a jucat la Bacau si s-a încheiat cu victoria gazdelor, 3-1, iar al doilea s-a jucat în sala LPS Piatra Neamt si s-a terminat 3-0 pentru echipa antrenata de Marian Constantin si Berthold Vasuica.
Unic va începe noul sezon competitional pe 23 septembrie, cînd va juca pe terenul echipei din Constanta. ÃŽn etapa a doua va urma una dintre deplasarile grele ale campionatului, la CSU Metal Galati, iar apoi va urma, în Sala Ceahlaul, derby-ul orgoliilor cu Rapid Bucuresti, campioana Romaniei. „Un meci cu Rapid nu ne mai intereseaza acum, dupa ce toata echipa s-a transferat la Dinamo, inclusiv conducatorul Marian Stefan. Acum cu Dinamo ne batem pentru întîietate în Romania“, a spus viceprimarul de Piatra Neamt. Dupa cum se stie, Unic si-a fixat ca principal obiectiv cîstigarea campionatului. De asemenea, gruparea din orasul de la poalele Pietricicai este interesata de Cupa Romaniei si de un parcurs cît mai lung în Cupa Confe-deratiei Europene de Volei. Pentru a reusi, clubul a transferat si cîteva jucatoare valoroase precum Pop, de la Itres (prima liga franceza), Ciobanu, de la CSU Metal Galati, Angelica Chivorchian, venita de la Dinamo, si ucraineanca Victoria Pogorelaya.

Articol afisat de 1535 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective