Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 5 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ulite marginase, scoase din „uitare“

Ulite marginase, scoase din „uitare“

Peste 20 kilometri de drumuri satesti au fost reparate si reabilitate Ă®n comuna Doljesti, efortul financiar fiind de peste 700 milioane de lei. Gheorghe Cojocaru, primarul localitatii mentionate, a precizat ca, de aceasta data, Ă®n vizorul administratiei publice locale au fost toate ulitele din satele comunei, care, pĂ®na Ă®n prezent, au fost „ocolite“, fie din lipsa de fonduri, fie din alte considerente.
„Pot afirma ca Ă®n acest an au fost reabilitate cele mai marginase ulite, care n-au vazut pĂ®na acum nici un pic de piatra. Lucrarea de amploare a scos de la bugetul local o suma Ă®nsemnata, prinsa Ă®n planul din acest an. Efortul nostru a meritat pentru ca am reusit sa-i multumim si pe satenii care s-au simtit marginalizati. ĂŽn acest an, am cheltuit 1,2 miliarde de lei pe reparatii si refaceri de drumuri“, a declarat Gheorghe Cojocaru. Acesta a mai mentionat ca se lucreaza la un proiect cu finantare guvernamentala, pentru reabilitarea unui drum comunal Ă®n satul Rotunda.
„Proiectul va contine documentatia necesara pentru asfaltarea unui drum Ă®n lungime de trei kilometri Ă®n satul Rotunda. Pentru a obtine bani pentru modernizarea acestei cai de rulare va trebui sa mergem la Bucuresti si sa Ă®ncercam sa fim convingatori Ă®n fata comisiilor“, a Ă®ncheiat Gheorghe Cojocaru. Si Ă®n comuna Bozieni, conducerea primariei s-a declarat multumita de faptul ca, Ă®n sfĂ®rsit, Consiliul Judetean Neamt a Ă®nteles sa dea curs demersurilor facute pentru reabilitarea drumurilor judetene din zona. „ĂŽn sfĂ®rsit conducerea Consiliului Judetean Neamt s-a «asezat» cu fata catre drumurile judetene din comuna Bozieni. S-a reusit pĂ®na Ă®n prezent turnarea unui covor asfaltic pe distanta de un kilometru pe DJ 159, Craiesti, Bozieni, investitie de 3,5 miliarde de lei. De asemenea, Ă®n premiera, DJ207 Oniceni-Marmureni-Cuci, pĂ®na la hotar cu localitatea Bacesti (Vaslui), a fost plombat, la fel ca si tronsonul de DJ159, Cuci-Bozieni-Craiesti. Avem semnale pozitive din partea conducatorilor auto ca se poate circula Ă®n conditii bune. Lucrarile au fost de calitate, fata de anii precedenti, cu utilaje performante si mixturi asfaltice mai bune. De aceasta data lucrarile Ă®n comuna Bozieni s-au facut Ă®n timp optim, fata de alti ani cĂ®nd drumarii ajungeau sa actioneze Ă®n zona prin noiembrie. De regula, mai cadeau si niste ploi reci, iar lucrarea se degrada rapid. Valoarea totala a plombelor a fost de peste 400 milioane de lei, fara implicarea bugetului local Bozieni“, a precizat Doinel Grumazescu, primarul comunei Bozieni.

Articol afisat de 1599 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(C. CALIMAC)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective