Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sanatate 5 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sef nou la Pediatrie

Sectia Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Neamt are, începînd de ieri, un nou sef, în persoana doctorului Radu Smicala. El a primit în aceasta zi, din partea conducerii celei mai mari unitati sanitare din judet, hîrtia oficiala conform careia i s-a atribuit conducerea respectivei sectii.
Pîna la sfîrsitul saptamînii trecute, sef de sectie la Pediatrie a fost doctorul Cristian Petrovici, care a preluat aceasta functie în urma cu cîteva luni, cînd doctorita Maria Chirileanu a fost pensionata din motive de vîrsta, conform ultimelor decizii luate în acest sens, de catre conducerea Ministerului Sanatatii.
În acel moment, doctorul Cristian Petrovici functiona ca medic sef de sectie la Spitalul Roznov, fiind detasat acolo la cererea sa, desi se afla în organigrama Spitalului Judetean de Urgenta Neamt.
Cu toate ca a fost facuta Ă®n conformitate cu actele normative Ă®n vigoare, numirea sa Ă®n aceasta functie a lezat orgoliile multora din spital, care au spus ca doctorul Petrovici nu are examenul de primariat si are grad profesional de specialist. Asta, atmosfera nu tocmai prielnica din sectia Pediatrie, dar mai ales faptul ca pentru el Spitalul Roznov este locul pe care l-a „sfintit“ timp de opt ani prin munca, fiind ca un copil al sau, l-au determinat pe doctorul Cristian Petrovici sa solicite conducerii Spitalului Judetean Neamt sa accepte plecarea sa acolo. Cum, Ă®n ultimele luni, acesta a avut concediu fara plata, iar cel care i-a tinut locul, cu delegatie, a fost doctorul Radu Smicala, pentru conducerea unitatii a parut foarte fireasca atribuirea cu acte Ă®n regula a acestui post celui care, Ă®n ultima vreme, si-a asumat aceasta responsabilitate.
„Regret foarte mult faptul ca doctorul Petrovici a ales sa plece la Spitalul Roznov si consider ca asta reprezinta pentru spitalul nostru si pentru pacientii nostri o mare pierdere. Pentru ca am avut dintotdeauna un respect deosebit pentru el ca om si ca specialist, nu am putut sa nu tin cont de dorinta sa de a pleca la Spitalul Roznov, unde a muncit foarte multi ani, a pus suflet si a format un clectiv foarte unit. Am discutat cu el de la om la om, ca Ă®ntre colegi, si i-am acceptat cererea, Ă®ntelegĂ®nd toate motivele care l-au determinat sa ia aceasta decizie“ a declarat doctorul Stelian Ghita, managerul Spitalului Judetean Neamt.

Articol afisat de 1739 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L. ILISESCU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective