Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 16 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Ceahlaul vrea sa continue seria de rezultate pozitive

Ceahlaul Piatra Neamt va juca un nou meci în deplasare, în etapa a VII-a a Ligii I, dupa ce si runda precedenta a fost programata pe teren strain. În urma cu o saptamîna, echipa lui Ion Moldovan s-a descurcat de minune la Constanta, cîstigînd la Farul cu 1-0, dupa un meci în care norocul a fost determinant în stabilirea învingatoarei. Celor sase puncte din meciurile cu Urziceni si Constanta trebuie sa li se alature si dupa acest meci macar unul, pentru ca întîlnirea cu Pandurii sa fie abordata de Ceahlaul cu o si mai mare încredere în fortele proprii si pentru ca spectatorii sa aleaga miercuri drumul spre stadion. Ca si în jocul cu Farul sau în jocul cu Otelul, ambele în deplasare, si acum urmeaza o partida extrem de dificila pentru galben-negri: la FC National. Bucurestenii sînt ultimii în clasamentul primei divizii si nu accepta ideea de a ramîne acolo prea mult timp.
„Comisarul“ Moldovan este sigur ca Nationalul va juca totul pe cartea atacului si va Ă®ncerca sa iasa din pasa proasta prin care trece. Acelasi tehnician asteapta Ă®nsa o concentrare la fel de mare ca si la Constanta, pentru a nu da posibilitatea gazdelor sa se apropie prea mult de poarta lui Curca. „Vrem sa scoatem maxim din acest joc. ĂŽntĂ®lnim o formatie Ă®n suferinta, dar vrem sa se stie ca nu minimalizam valoarea echipei din Bucuresti. Chiar cred ca pozitia Ă®n clasament a celor de la National nu este cea care sa reprezinte valoarea lotului, dar evolutiile mai slabe de pĂ®na acum Ă®i pot face pe jucatori sa strĂ®nga rĂ®ndurile si sa joace cu o daruire mare“, a declarat Ion Moldovan.
Tehnicianul ar putea arunca Ă®n lupta acelasi unsprezece ca Ă®n partida cu Farul, „pentru ca echipa cĂ®stigatoare nu se schimba“. Astfel atacul va ramĂ®ne tot pe umerii lui Doicaru si Mircea Ilie, Ă®n timp ce defensiva va fi formata din Avadanei, Alistar si Nohai. Mijlocasii care vor Ă®ncerca sa ajute apararea prin interceptii de baloane si care vor Ă®ncerca sa puna Ă®n valoare cele doua vĂ®rfuri vor fi Ivasca, Costel Ilie, Tibi Serban, Purica si Rusmir. Partidele din etapa a VII-a a Ligii I sĂ®nt: Poli Timisoara - CFR Ecomax Cluj, U Craiova - Poli Iasi (s-a disputat ieri), UTA Arad - Gloria Bistrita (s-a disputat ieri), FC National - Ceahlaul, Pandurii TĂ®rgu Jiu - Unirea Urziceni, Jiul Petrosani - Otelul Galati, Steaua Bucuresti - Rapid Bucuresti, FC Vaslui - Dinamo Bucuresti, FC Arges Pitesti - Farul Constanta.

Articol afisat de 1557 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective