Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Septembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 18 Septembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

HCF Piatra Neamt, prima victorie

Handbal Club Feminin Piatra Neamt a cĂ®stigat primul sau meci Ă®n actuala editie de campionat Ă®n etapa a III-a a Diviziei A, Seria Est, la handbal feminin, Ă®n dauna celor de la Stiinta Bacau. Scorul final al partidei disputate ieri Ă®n Sala Ceahlaul a fost 39-26 (16-10), dupa un meci care doar Ă®n prima sa parte a fost mai echilibrat, mai exact pĂ®na Ă®n minutul 15, cĂ®nd oaspetele conduceau cu 7-5. „Am cĂ®stigat meritat, dar dupa un Ă®nceput de meci foarte echilibrat, Ă®n care noi am suferit din cauza faptului ca fetele au intrat mai timorate Ă®n teren“, a declarat Camelia Bucur, cea mai experimentata jucatoare din lotul HCF-ului. La scorul de 7-5 pentru oaspete s-a produs o schimbare majora Ă®n jocul formatiei antrenate de Dan Valentin. Mai multa atentie Ă®n aparare a dus la recuperarea de mingi si declansarea unor contraatacuri finalizate cu precizie de Durican sau Ciobanu. Astfel, Ă®n minutul 22, scorul era 11-7. PĂ®na la pauza acelasi joc plin de vivacitate a dus scorul la 16-10, o diferenta pe care putini o mai sperau dupa un prim sfert de meci. Repriza secunda a urmat coordonatele jocului prestat de gazde Ă®n cea de-a doua jumatate a primei parti, astfel ca HCF s-a distantat fara probleme pe tabela de marcaj: 21-13 (‘38), 28-18 (‘46), 34-21 (‘54) si 39-26 (‘60).
Victoria de ieri a fost umbrita de accidentarea jucatoarei Adina Ghidoarca, handbalista care a parasit terenul cu dureri mari la genunchiul piciorului stĂ®ng. Se pare ca aceasta are probleme la menisc, nefiind departe de a se opera. „Avem doua fete care dupa acest meci vor merge la Bacau pentru un control medical: Adina Ghidoarca si Ioana Bursuc. SĂ®nt jucatoare tinere si talentate si care merita atentie, deoarece sĂ®nt de viitor. Vom merge sa vedem care este situatia lor si sa rezolvam problemele medicale care au aparut“, a declarat Dan Valentin, antrenorul principal al HCF Piatra Neamt. ĂŽn jocul urmator Ă®n Divizia A, Seria Est, HCF Piatra Neamt va Ă®ntĂ®lni, Ă®n deplasare, pe LPS Iasi. Marcatoarele celor doua echipe Ă®n jocul de ieri au fost: HCF Piatra Neamt - Blejusca 14, Popescu 7, Apetroie 5, Bucur 4, Durican 3, Ciobanu 2, Slavila 2, Ghidoraca 2; Stiinta Bacau - Burghel 8, Boata 5, Amoagdei 4, Filip 3, Trifan 3, Catineanu 2, Duma 1.

Articol afisat de 1474 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective