Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 9 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Dacia Chisinau, un adversar tenace

Dacia Chisinau, un adversar tenace

• Ceahlaul - Dacia Chisinau 3-3 (1-2) • au marcat Diaz ('25) si Petrescu ('59, '79), respectiv Lopez ('34, '43) si Onila ('55) •

Amicalul Ceahlaului, de vineri seara, a trezit interesul a doar citorva zeci de spectatori, dar poate ca o mare parte dintre suporterii echipei au preferat sa stea acasa, din cauza vremii mohorite. Ceahlaul si Dacia Chisinau, formatie de pe locul III in Republica Moldova, nu au oferit chiar un spectacol atragator, dar numarul mare de goluri a mai destins fruntile celor prezenti. S-a terminat 3-3 in urma unui joc echilibrat, in care ambele echipe au avut initiativa, cu un plus parca pentru gruparea pregatita de Ion Moldovan. Ceahlaul a avut momente cind a avut o posesie mai mare a balonului, dar aceasta nu s-a materializat pe tabela de marcaj decit o data in prima repriza. Autorii celor sase goluri sint Diaz ('25) si Petrescu ('59, '79), pentru gazde, respectiv Lopez ('34, '43) si Onila ('55), pentru oaspeti.
Ceahlaul a inceput mai bine intilnirea si, in minutul 4, sutul lui Ivasca a fost respins in corner, de sub bara, de Moraru. A urmat prima sansa a moldovenilor, prin Lopez, care a fost blocat in momentul sutului in careul lui Covrig, dar si alte faze la care fundasii pietreni au avut interventii in ultima instanta. Autorul golului prin care s-a deschis scorul in amicalul de la Piatra Neamt a fost argentinianul Diaz. Acesta a trimis balonul cu capul in poarta adversa, in urma unei centrari din alergare venite de la sirbul Alexander Sretkovic, aflat in probe la Ceahlaul. 1-0 si lucrurile pareau ca se desfasoara in mod normal. Sasanchi a sutat insa tot sub bara, in minutul 34, iar Prisaca a trimis in corner. Din faza imediat urmatoare a venit si egalarea, portughezul Lopez fiind mai atent in careul pietrean decit fundasii Ceahlaului si l-a executat pe Prisaca. In minutul 40, Martin a trecut pe linga 1-2, insa sutul sau a trecut pe linga vinclu, tinta nemaifiind ratata de acelasi Lopez un minut mai tirziu, cind i-a pacalit pe fundasii din fata sa.
La trei minute dupa pauza, Orbu a avut ocazia lui 1-3, dar a trimis putin pe linga buturile pietrene, pentru ca tabela sa arate scorul amintit, in minutul 55. Onila a recuperat in jumatatea romanilor si a sutat violent la radacina barei. Scorul de pe tabela nu reflecta realitatea din teren, dar arata clar eficacitatea moldovenilor.
Ceahlaul are meritul ca a avut puterea de a reveni pe tabela de marcaj. In minutul 59 a fost 2-3, cind Andrei Petrescu a marcat primul sau gol pentru Ceahlaul, in urma unei devieri cu capul la o centrare a lui Ivasca. Atacantul adus din Giulesti a mai avut o sansa de a egala, dar Moraru a fost la post, pentru ca in minutul 79 sa faca 3-3.
Pina la finalul meciului, nimic interesant, iar Ceahlaul se pregateste, deja, pentru partida din campionat cu Universitatea Craiova.

Gheorghe Stefan acuza transferurile de pe DVD-uri

Aflat la meciul de vineri seara contra moldovenilor de la Dacia Chisinau, presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, s-a aratat dezamagit de unele transferuri facute in vara acestui an. La acea vreme, antrenor al galben-negrilor era Mihai Stoica, tehnician care la Ceahlaul a stat trei etape, in care a acumulat trei puncte. „Am gresit facind unele transferuri in vara. Aceasta pentru ca de pe DVD nu iti poti forma o parere exacta despre un jucator. Fotbalistii care sint doriti pentru transferuri trebuie urmariti in mai multe meciuri oficiale pentru a avea ce vedea, asa cum se intimpla in strainatate, cind un jucator este urmarit chiar si o jumatate de an“, a declarat Gheorghe Stefan. De mentionat ca antrenorul Mihai Stoica, atit timp cit a fost la Piatra Neamt, a adus la echipa pe Curca, Petrescu, Diaz, Herrera, Zeciu, Gigel Ene, Simic, Rusmir, Stajic si Karamian. In ceea ce priveste jocul de vineri seara, Gheorghe Stefan a recunoscut ca a fost un test nu prea reusit. „A fost, insa, eficient pentru antrenori, pentru ca au putut rula mai multi jucatori“, a mai afirmat primarul municipiului Piatra Neamt.
Ion Moldovan nu i-a putut folosi contra moldovenilor de la Dacia Chisinau pe Purica, Mircea Ilie si Doicaru, toti cu probleme medicale, in timp ce Alistar si Petrescu au jucat, desi erau raciti. „Sint cam multe raceli in echipa, dar sper ca totul sa se rezolve pina la ora partidei cu Universitatea Craiova. Echipa inca nu si-a revenit dupa socul din partida cu Politehnica Timisoara, iar scorul o arara foarte bine. Sper, insa, ca revenirea de la 1-3 sa fie un semn ca sintem pe drumul cel bun“, a declarat si Ion Moldovan. Jucatorii au liber pina luni dupa- amiaza, cind va fi reunirea lotului, plecarea spre localitatea care va gazdui jocul cu oltenii urmind a fi programata, cel mai probabil, pentru miercuri, 11 octombrie. Jocul amical contra Politehnicii Iasi nu va mai avea loc.

Articol afisat de 1635 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective