Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Pompieri cazuti in prapastie

Pompieri cazuti in prapastie

• o autospecializata apartinind Grupului de Pompieri Civili Ceahlau s-a rasturnat in prapastie, rostogolindu-se mai bine de 30 de metri • in masina se afla aflau trei angajati, unul dintre ei fiind chiar seful • acesta din urma este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, pentru conducerea autovehiculului fara a avea permis corespunzator categoriei si pentru refuzul recoltarii de singe, in vederea stabilirii alcoolemiei •

Reprezentantii Serviciului Politiei Rutiere Neamt cerceteaza imprejurarile in care, marti seara, s-a produs un accident rutier in care au fost implicati trei angajati ai Grupului de Pompieri Civili Ceahlau, unul dintre ei find chiar seful acestui serviciu. Evenimentul s-a produs in jurul orei 19, pe DC 151, in satul Piriul Mare din comuna Ceahlau, in timp ce echipajul de pompieri se intorcea cu autospecializata marca Roman de la o interventie in caz de incendiu. La intersectarea cu o caruta care circula din sens opus, conducatorul auto a pierdut controlul volanului, a patruns cu rotile din dreapta pe acostament, a derapat si s-a rasturnat in prapastie, rostogolindu-se pe o distanta de mai bine de 30 de metri.
La volanul autovehiculului se afla Mihai Ursu, in virsta de 42 de ani, seful Grupului de Pompieri Civili Ceahlau, care a suferit o contuzie la nivel coloanei vertebrale si se afla internat la sectia Neurochirurgie. Grigore Mihaila, de 30 de ani, angajat pe post de conducator auto, a suferit o fractura de clavicula, fiind internat la Ortopedie. Cei doi pacienti au refuzat recoltarea de singe, in vederea efectuarii alcoolemiei. Cea de a treia persoana aflata in autovehicul a scapat fara nici o leziune.
Cercetarile efectuate de politisti au relevat faptul ca masina era radiata din circulatie, iar Mihai Ursu, care se afla la volan, nu are permis de conducere corespunzator categoriei. In consecinta, acesta este cercetat pentru acest aspect, pentru vatamare corporala din culpa si pentru refuzul recoltarii probelor biologice.
Evenimentul rutier constituie si accident de munca, fiind raportat Inspectoratului Teritorial de Munca Neamt. Intrucit cele doua victime se afla in incapacitate temporara de munca, incidentul este cercetat de o comisie din cadrul Primariei Ceahlau, din a carei structura face parte Grupul de Pompieri Civili din localitate. Mihai Ursu, seful acestui serviciu, are o vechime in munca de 11 ani, iar la Ceahlau a fost angajat in urma cu cinci luni. Grigore Mihaila lucra de doar o luna.

Articol afisat de 1861 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(L.ILISESCU)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective