Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 12 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Violata de nepot

Violata de nepot

• o femeie din Stanita sustine ca a fost siluita de un nepot • victima s-a prezentat cu intirziere la spital • in cauza a fost intocmit dosar penal • „dupa ce a terminat, Ion mi-a spus «iaca te-am aranjat» si s-a bagat sub pat“, s-a plins Maria B. •

Maria B., in virsta de 65 de ani, din localitatea Fundu Poienii, comuna Stanita, a sustinut ca a fost violata de un nepot, duminica trecuta, 8 octombrie. Fapta s-ar fi petrecut la domiciliul femeii, dupa ce doi nepoti, veniti in vizita, l-ar fi fi batut mar pe sotul ei. Victima s-a plins ca batrinul a plecat de acasa de frica celor doi agresori. Speriat, batrinul, in virsta de 72 de ani, s-a refugiat in gradina si, de acolo, a mers la un vecin. Unul dintre nepotii femeii a plecat, aceasta raminind cu celalalt. „Nepotul meu, Ion U., m-a dus in alta camera, m-a batut bine, m-a pus jos fortat si m-a violat. Asta s-a intimplat duminica seara, in jurul orei 21.30. M-am opus si m-a batut mar, mi-a facut vinatai pe tot corpul. Nepotii mei, Ion si Vasile U. sint fiii surorii mele. Unul din ei a facut puscarie, doi ani si jumatate, pentru ca fura vitele oamenilor. Ion a abuzat de mine o singura data, dupa care am fugit de acasa, de frica lui, la vecinul unde era si barbatul meu. Ion se bagase sub pat, i se vedeau numai picioarele. I-am spus sotului meu ce am patit si acesta s-a crucit. Luni, dis de dimineata, am venit acasa, sa vad ce s-a intimplat, dupa care voiam sa merg la Politie. Luni dimineata nu l-am mai gasit pe Ion, insa toata casa imi era ravasita. N-am putut sa ma lupt cu violatorul, pentru ca am avut o mina rupta si nu m-am putut apara. Dupa ce a terminat, Ion mi-a spus «iaca te-am aranjat» si s-a bagat sub pat“, s-a plins Maria B. Femeia a mai spus ca nepotul sau este „soi rau“, mai ales ca si-a batut si mama. Desi a mai avut conflicte cu acesta, femeia nu a depus niciodata plingere impotriva lui, gindindu-se la faptul ca i-ar face rau surorii sale. Batrina s-a prezentat la spital abia marti, 10 septembrie, sustinind ca i-a fost frica de amenintarile nepotului, ca o va omori, daca il va reclama la Politie. Maria B. a mai spus ca nepotul sau nu numai ca i-a ravasit casa, dar i-a sustras 12 sticle de tuica, a cite doua kilograme, pe care le facuse recent, un topor si o palarie de-a sotului sau. Victima a fost internata in Sectia chirurgie, cu diagnosticul politraumatism prin agresiune si tentativa de viol.

„Ne-au spus ca daca mergem la Politie ne omoara“

„Nu m-am gindit vreodata ca voi ajunge sa fiu batjocorita in halul asta de fiul surorii mele. De fapt, luni, m-am pornit sa vin la spital, dar am fost asa batuta incit m-am intors din drum. Am mers acasa, impreuna cu barbatul meu si la poarta ne-au asteptat cei doi nepoti care ne-au luat din nou la bataie, cu biciul, cu picioarele. Ne-au spus ca daca mergem la Politie ne omoara. Am facut plingere la Politie. Am mai avut necazuri, cu nepotul cel mare, Vasile, in urma cu zece ani, dar nu am vrut sa-i fac greutati surorii mele“, a povestit Maria B..
Referitor la acest caz, lucratorii Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt au intocmit dosar penal, principalul suspect fiind cercetat in stare de libertate. Determinante pentru mersul anchetei vor fi expertiza medico-legala asupra victimei si declaratia acesteia. „Postul de Politie Stanita a fost sesizat de catre Maria B. in virsta de 65 de ani din localitate, despre faptul ca pe 8 octombrie, ar fi fost violata de nepotul sau, Ionel U. In urma investigatiilor efectuate, a reiesit ca in ziua respectiva fratii Vasile U., in virsta de 35 de ani si Ion U. in virsta de 33 de ani, au mers la locuinta matusei lor, Maria B., unde au consumat alcool cu totii. De fata a fost si Gheorghe M., concubinul reclamantei. Pe fondul unor neintelegeri, cei doi frati l-au batut pe batrin. Pe 10 octombrie, Maria B. s-a prezentat la spital pentru ai fi recoltate probe biologice pentru viol. Cel reclamat nu a recunoscut fapta, urmind sa fie cercetat in stare de libertate. In cauza a fost intocmit dosar penal“, a declarat inspector Catalina Badeanu, ofiter de relatii publice in cadrul IPJ Neamt.

Articol afisat de 1792 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lacramioara BUGA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective