Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlaul, probleme de lot inaintea meciului cu U Craiova

Ceahlaul, probleme de lot inaintea meciului cu U Craiova

• Alistar, Doicaru si Forminte au plecat spre Bucuresti pentru un control la doctorul nationalei, Pompiliu Popescu • primii doi au sanse de a juca in meciul contra Craiovei • Arman Karamian va face jonctiunea cu lotul in Oltenia •

Ceahlaul Piatra Neamt a plecat, ieri, spre Caracal, localitate care va gazdui meciul din etapa a XI-a a Ligii I la fotbal, dintre Universitatea Craiova si formatia moldoveana. Se joaca la Caracal deoarece stadionul „Stiintei“ a fost suspendat doua etape, din cauza unor incidente provocate de patronul Adrian Mititelu. Desi conducerea FC Ceahlaul a facut demersurile necesare pentru ca partida sa aiba loc pe un station omologat de Liga Profesionista de Fotbal, inca dinainte de debutul acestui sezon, forul amintit a aprobat cererea oltenilor de a juca la Caracal. Aceasta dupa ce acolo au fost montate 3.000 de scaune, conform regulamentului, si dupa ce stadionul a fost vizitat de reprezentanti ai Ligii. „Vom avea parte de o atmosfera ostila la Caracal, pentru ca oltenii se vor indrepta spre stadion pentru a vedea un meci de prima liga. Sigur va fi arhiplin“, a declarat Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al Ceahlaului.
Inaintea acestei partide, Ion Moldovan se poate plinge ca se confrunta cu probleme de lot. Pe linga faptul ca Forminte va lipsi mai mult timp, si Alistar si Doicaru ar putea face tusa. Aceasta din cauza unor probleme musculare. Toti cei trei fotbalisti amintiti au plecat, de ieri, spre Bucuresti, unde au avut programata o vizita la medicul echipei nationale, doctorul Pompiliu Popescu. „Sint sanse sa joace, dar trebuie sa vedem clar care este situatia lor“, a precizat Ion Moldovan, antrenorul principal al echipei din orasul de la poalele Pietricicai. La Caracal, pietrenii vor incepe sa joace cu Ionut Curca in poarta, acesta urmind sa il aiba rezerva pe Vasile Prisaca. A prins lotul si Cristescu, jucator care de cind a inceput acest sezon competitional nu a fost oprit niciodata pentru a fi macar rezerva la vreo partida in Liga I. Cristescu a jucat numai pentru Ceahlaul II, sub comanda tehnicienilor Toader Stet, Codrut Domsa si Iordache Purica, dar a impresionat in jocul amical cu Dacia Chisinau, de saptamina trecuta, meci incheiat 3-3. A fost titularul postului de fundas dreapta si a placut conducerii clubului. De mentionat ca si Arman Karamian va face parte din lotul Ceahlaului, pentru jocul cu Universitatea Craiova. Acesta a fost convocat la lotul nationalei Armeniei, pentru care a jucat titular in meciul de simbata trecuta, 0-0 cu Finlanda. Jucatorul de banda stinga al Ceahlaului a avut, astfel, sanse extrem de mari de a prinde un loc de titular si in partida disputata aseara de Armenia, in campania de calificare la Euro 2008, pe terenul Serbiei.
Ceahlaul a innoptat la Pitesti, iar in aceasta seara se va caza in Craiova. Jocul de miine este programat de la ora 15, iar deplasarea spre Caracal se va face in ziua meciului. Suporterii galben-negrilor care nu vor ajunge in tribunele stadionului oltean vor avea ocazia sa vada partida in direct la Telesport.

Articol afisat de 1400 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective