Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 13 Octombrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

55.500 de brosuri pesediste care taie elanul Aliantei DA

Membrii Partidului Social Democrat din organizatia judeteana Neamt distribuie nemtenilor, de ieri si pĂ®na duminica, 55.500 de brosuri „Fapte si minciuni“, Ă®n care apar promisiunile electorale fata Ă®n fata cu nerealizarile actualei guvernari. Brosura contine comentarii despre ceea ce au promis actualii reprezentati ai Puterii Ă®n timpul campaniei electorale si ceea ce au reusit sa faca pĂ®na acum, dar continutul ei a fost Ă®mbogatit cu nerealizarile Ă®nregistrate de la prima distribuire a paginilor si pĂ®na Ă®n prezent. Prima data, brosurile s-au Ă®mpartit pe 23 iunie, Ă®n numar de 11.000 de exemplare, Ă®n municipiile si orasele judetului. „Pe 12 si 13 octombrie, distribuim brosuri Ă®n orase si municipii, iar sĂ®mbata si duminica vom ajunge Ă®n comune. Rostul actiunii noastre este sa demonstram ca declaratiile liderilor Aliantei DA sĂ®nt neadevaruri si ca au cĂ®stigat alegerile cu promisiuni neonorate. Vom informa periodic populatia despre minciunile portocaliilor, prezentĂ®nd indicatorii macroeconomici reali. Din 2007, PSD va pune la dispozitia populatiei si o brosura cu solutiile noastre pentru rezolvarea aspectelor negative. Vrem un comportament si un dialog civilizat cu cetatenii si nu-i vom agresa pe oameni cu pliante. Le vom da doar celor care le vor accepta. Actiunea din 23 iunie, cĂ®nd am Ă®mpartit pentru prima data publicatia, a fost primita mai bine decĂ®t ne-am asteptat“, a declarat presedintele interimar al PSD Neamt, deputatul Ioan Munteanu.
Ieri, patru echipe pesediste au împrastiat brosuri în Piatra Neamt - în zonele Petrodava, Piata Maratei, Piata Darmanesti si în cartierul Precista. Printre reprosurile pe care PSD i le aduce actualei guvernari se numara traiul greu al pensionarilor, care sînt bolnavi si umiliti, faptul ca salariile romanilor nu acopera cheltuielile, scumpirile substantiale ale gazului metan cu 90%, benzinei - cu 40%, si a alimentelor - cu 20%, profesorii sînt înjositi cu lefurile ridicol de mici, taranii sînt goniti în Spania pentru ca nu li se dau subventii pentru terenuri agricole, li s-au omorît pasarile de frica gripei aviare si urmeaza sacrificarea porcilor datorita pestei porcine. Pesedistii nu au uitat nici de imaginea satului romanesc, care, în prag de intergare în Uniunea Europeana, arata ca-n evul mediu. Ca sa fie cît mai convingator, Ioan Munteanu a venit cu un buletin informativ al Statisticii nemtene, pe luna august, din care a prezentat principalii indicatori judeteni - salariul mediu în decembrie 2005 a fost de 9,43 milioane de lei, iar în august 2006 a ajuns la 8,25 milioane de lei, salariul net în decembrie 2005 a fost de 8,25 milioane de lei, iar în august anul acesta - 6,23 milioane de lei. Pensia medie este de 2,87 milioane de lei, iar valoarea investitiilor în Neamt, în iunie, este la jumatate din nivelul valorii investitiilor din trimestru doi, 2005. De asemenea, la capitolul extindere si modernizari retele utilitati publice (apa, canal, gaze naturale, retele electrice) apar zero kilometri ca fiind realizati.

Articol afisat de 1403 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TARNA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective