Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Sef nou la Casa de Pensii Neamt

Sef nou la Casa de Pensii Neamt

• Cezar Aanegroae a trecut concursul pentru conducerea institutiei • el l-a înlocuit pe demisionarul Puiu Marin, care a plecat în Canada •

Cezar Aanegroae este noul director al Casei Judetene de Pensii Neamt, dupã ce a trecut cu brio concursul pentru ocuparea acestei functii. De altfel, Aanegroae conduce institutia din luna ianuarie a acestui an, dupã ce directorul în exercitiu de atunci, romascanul Puiu Marin, si-a luat concediu fãrã platã timp de o jumãtate de an si a emigrat în Canada. Cum era de asteptat, nu s-a mai întors pe meleaguri nemtene, iar dupã demisia oficialã, în iulie 2006, postul a fost scos la concurs. Proaspãtul director lucreazã la Casa Judeteanã de Pensii Neamt de 6 ani, din 2000, si este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, promotia 1990. Are 41 de ani, iar anul trecut a absolvit cursuri postuniversitare de Managementul Institutiilor Publice.
Puiu Marin si-a prezentat demisia pe 20 iulie 2006, dupã jumãtate de an pe meleaguri strãine. El a fost numit în functie pe 1 iunie 2005, dupã ce a cîstigat concursul pentru acest post. A stat la cîrma institutiei pînã la jumãtatea lunii ianuarie 2006, dupã care, brusc, a anuntat cã pleacã pentru 6 luni în strãinãtate. La acea datã, a fãcut declaratii destul de evazive, fãrã sã afirme rãspicat cã se va întoarce la functia pe care o ocupa, ori cã va rãmîne acolo definitiv. El doar a spus cã-si poate petrece si concediul de odihnã în Canada si cã are o vizã de jumãtate de an. Marin absolvise Facultatea de Planificare si Ciberneticã Economicã Bucuresti, iar în ultimii cinci ani ocupase functia de director economic la Romtran SA Roman.
Sefia CJP Neamt a fost destul de zbuciumatã în ultimii ani, deoarece într-o perioadã relativ scurtã de timp au fost schimbati mai multi directori. Anterior lui Marin, institutia a fost condusã timp de mai multi ani de Ioan Sandu, actualmente director adjunct în cadrul aceleiasi institutii. Ieri dupã-amiazã, Aanegroaie nu fusese, încã, înstiintat oficial de faptul cã trecuse cele douã probe ale concursului, care au avut loc pe 18 si 19 octombrie 2006. Desi nu a fãcut nici un fel de declaratie referitoare la acest lucru, cel mai important obiectiv al sãu, mentionat la întîlnirile anterioare cu presa, este achizitionarea sau constructia unui nou sediu pentru Casa de Pensii, care sã cuprindã birourile împãrtite, acum, în trei clãdiri distincte. În acest fel, contribuabilii si beneficiarii din sistemul public de pensii nu ar mai fi nevoiti sã meargã de la sediul central, tocmai la cel de pe strada Mihai Eminescu.

Articol afisat de 2696 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Gabi MUNTEANU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective