Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul, victorie cu emotii

Ceahlãul, victorie cu emotii

• Ceahlãul - UTA Arad 2-1 (0-0) • au marcat Doicaru (‘73) si M.Ilie (‘84), respectiv Apostu (‘67) • Alistar si Avãdanei au fost înlocuiti din cauza unor accidentãri • Costel Ilie riscã sã stea pe tusã cîteva sãptãmîni •

Ceahlãul a cîstigat partida contra celor de la UTA Arad cu 2-1, în urma unui joc în care formatia pietreanã are meritul de a fi luptat pînã la capãt. De fapt, acesta a fost atuul gazdelor - dorinta de a cîstiga un joc extrem de important în economia acestui campionat. Dacã pierdea acum, Ceahlãul intra serios în lupta pentru evitarea retrogradãrii, mai ales cã meciurile din finalurile celor douã pãrti ale sezonului sînt împotriva unor adversari foarte valorosi: Steaua, Rapid si Dinamo. „Echipa trebuie felicitatã pentru cã a avut tãria de a reveni pe tabela de marcaj, dupã ce a fost condusã. Este a II-a oarã cînd se întîmplã asa ceva în acest sezon, dar acum victoria are un «gust» si mai plãcut, pentru cã am avut timp mai putin la dispozitie pentru a cîstiga“, a declarat Radu Lefter, antrenor cu portarii la FC Ceahlãul.
Meciul a început cu o ocazie mare de gol a oaspetilor, autor Apostu, salvatã, însã, de Ivascã, de pe linia portii. A urmat, apoi, golul înscris de Radu Doicaru, în minutul 10, dar care se afla în pozitie de ofsaid în momentul primii balonului. Diaz, în minutul 21, a fost aproape de a înscrie, asa cum a fãcut-o si cu Dacia Chisinãu, cu capul, dar a trimis pe lîngã, pentru ca armeanul Karamian sã fie blocat de portarul Tudor în minutele 33 si 41. ÃŽn repriza secundã, Apostu a fost jucãtorul care a deschis scorul la Piatra Neamt (‘67). Rãmas singur în careul lui Curcã, arãdeanul nu l-a iertat pe acesta, iar oaspetii se gîndeau, deja, la o searã fericitã. Nu a fost asa pentru cã, dupã numai 7 minute, fundasul Anca a fãcut un hent în careul propriu, iar Doicaru a transformat cu precizie pentru 1-1. Dorind parcã mai mult cele trei puncte puse în joc, Ceahlãul a presat si a profitat în minutul 84, cînd Mircea Ilie a înscris pentru 2-1, în urma unui sut din interiorul careului de 16 metri.
Ceahlãul are, însã, probleme de lot. Alistar si Avãdanei au fost înlocuiti, din cauza unor afectiuni musculare. Este interesant de vãzut dacã vreunul va face deplasarea la Brasov, pentru jocul de mîine din Cupa României, cu Universitatea Craiova. Sigur nu va mai juca mãcar 4 meciuri nici Costel Ilie. La antrenamentul de vineri seara, mijlocasul pietrean a cãzut pe umãrul drept, avînd o disjunctie. Costel Enache, antrenor secund la Ceahlãul, a spus cã, în cel mai fericit caz, jucãtorul va sta trei sãptãmîni, iar în cel mai nefericit, va suporta chiar o interventie chirurgicalã. ÃŽn „cabinetul medical“ al clubului se mai aflã si Marian Puricã, jucãtor care trebuie treacã peste o rupturã muscularã.
Presedintele de onoare al clubului Ceahlãul, Gheorghe Stefan, a declarat cã, pînã în prezent, este multumit de rezultatele obtinute de echipã sub comanda lui Ion Moldovan, rãspunzînd, astfel, speculatiilor nãscute dupã ce la partidã a asistat si tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo. „Nu se pune problema sã-l înlocuim pe Ion Moldovan. Am avut emotii astãzi, dar Ceahlãul a jucat mai bine, a avut mai multe ocazii. Este o victorie meritatã si muncitã. Sperãm sã terminãm turul pe un loc onorabil“, a spus Stefan. „Atîta timp cît avem în lot jucãtori de Liga a II-a si a III-a, fãrã experientã, este greu de obtinut un rezultat bun. Este nevoie de rãbdare. Dacã mai marcam dupã ce am deschis scorul, victoria nu ne mai putea scãpa. Gazdele au avut un plus de dorintã, însã la capitolul ocazii a fost cel putin egalitate“, a subliniat Marius Lãcãtus, antrenorul formatiei UTA.

Articol afisat de 1534 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective