Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Mãsuri radicale pentru fotbalistii Ceahlãului

Mãsuri radicale pentru fotbalistii Ceahlãului

• Gheorghe Stefan va propune schimbarea Regulamentului de Ordine Interioarã a clubului, jucãtorii urmînd a fi sanctionati drastic • se intentioneazã „taxarea“ jucãtorilor, dacã nu se va ajunge la „zero“ în clasamentul adevãrului • pentru galben-negri urmeazã meciuri foarte grele cu Steaua si Rapid, dar si la Dinamo •

Conducerea clubului Ceahlãul Piatra Neamt este extrem de supãratã pe ultimele esecuri ale echipei, dar mai ales pe eliminarea din Cupa României Timisoreana. Gheorghe Stefan a propus, ieri, în sedinta extraordinarã a Adunãrii Generale a Actionarilor, schimbarea unor puncte ale Regulamentului de Ordine Interioarã al FC Ceahlãul, prin care jucãtorii sã fie mai aspru sanctionati. Ultima „ispravã“ de la Brasov, contra Universitãtii Craiova (1-2), l-a fãcut pe Gheorghe Stefan sã anunte cã jucãtorii vor fi „tãiati“ la bani, dacã nu se reuseste o urcare în clasamentul adevãrului si o stabilizare la nivelul „zero“. „Sînt supãrat pentru cã ne-a bãtut o echipã care nu are conditiile noastre. Voi propune schimbarea Regulamentului de Ordine Interioarã, prin care sã aparã sanctiuni pecuniare mult mai mari“, a declarat Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al FC Ceahlãul. Aceasta în conditiile în care, pînã la finalul anului 2006, mai sînt de jucat sapte partide, din care patru în deplasare si trei pe propriul teren. La prima vedere, meciurile din deplasare sînt împotriva unor adversari mai slab cotati, în afara partidei cu Dinamo Bucuresti. Celelalte deplasãri sînt la Vaslui, Pitesti si Bistrita unde, teoretic, se pot scoate puncte. Tot teoretic, se pot scoate puncte si la Dinamo, dar si în meciurile cu Steaua, Rapid si Politehnica Iasi, ultimele trei fiind formatii din prima jumãtate a clasamentului, dar pe care Ceahlãul le va întîlni pe propriul teren.
Galben-negrii au plecat, ieri, spre Tîrgu Neamt, de unde astãzi au luat drumul Vasluiului. FC Vaslui este primul adversar de la care Ceahlãul ar trebui sã revinã cu puncte ce ar ajuta-o sã îmbuneze conducerea clubului, dar mai ales în lupta pentru evitarea retrogradãrii. Ion Moldovan are, însã, probleme de lot. Alistar si Avãdanei vor face deplasarea la Vaslui, dar nu se stie dacã vor fi titulari, iar Puricã si Costel Ilie sînt inapti pentru încã o perioadã mai lungã. Costel Ilie va fi chiar operat la umãrul drept, luni, dupã ce a suferit o disjunctie cu douã zile înainte de jocul cu UTA Arad. Partida cu FC Vaslui va avea loc mîine, de la ora 15, iar suporterii galben-negrilor vor putea face deplasarea cu cele trei autocare puse la dispozitie de conducerea clubului. Acestea vor pleca spre Vaslui mîine, la ora 10.30, din fata Casei de Culturã. Ceilalti care nu vor putea vedea meciul pe viu, îl vor putea urmãri în direct la TVR 2. Arbitrul de centru al întîlnirii va fi Ovidiu Hategan (Arad), care va fi ajutat la cele douã tuse de asistentii Florin Ungureanu (Bucuresti) si Bogdan Velicu (Bucuresti). Rezervã va fi Andrei Ionitã, iar observatori - Doru Neagu si Constantin Stefan, toti trei din Bucuresti.

Articol afisat de 1572 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de unu caruia ii place drept la data 27.10.2006 10:51
liga I
este gresit.Cu Bistrita au jucat si cel care a scris articolul se cunoaste ca nu are nici o treaba cu fotbalul.ceahlaul joaca in deplasare la VASLUI,DINAMO SI PITESTI.Programul este astfel::etapa a13-a:SC SPORTING CLUB SA Vaslui - SC FC CEAHLÃUL SA Piatra Neamt---28-10-2006;etapa a14--a:SC FC CEAHLÃUL SA Piatra Neamt - SC FC STEAUA Bucuresti SA--04-11-2006;etapa a15-a:SC FC 2005 SA Pitesti - SC FC CEAHLÃUL SA Piatra Neamt-- 11-11-2006;etapa a16-a:SC FC CEAHLÃUL SA Piatra Neamt - SC FC RAPID SA Bucuresti--18-11-2006;etapa a17-a:SC DINAMO 1948 SA Bucuresti - SC FC CEAHLÃUL SA Piatra Neamt--25-11-2006.acesta este programul nu care il prezinta domnul ziarist.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective