Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 27 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Stoica si Ghilea vor reprezenta România la Cupa TIM

• ambii tenismeni au cîstigat meciurile jucate ieri si vor merge în Franta pentru a reprezenta România • înainte de concursul pe natiuni din Franta, cei doi vor participa la un turneu international în Elvetia •

Ilinca Stoica si Alexandru Ghilea, tenismeni legitimati la Condor Piatra Neamt si Tennis Star Piatra Neamt, vor reprezenta România la Cupa TIM, întrecere care este echivalentul unui campionat mondial. Aceasta dupã ce au ajuns sã joace finalele selectiei pentru loturile nationale de 14 ani, turneu organizat de Federatia Românã de Tenis în Bucuresti. Ilinca Stoica a învins-o, ieri, pe Georgiana Pãtrasc (Bacãu), cu 6-0/ 6-2 si astfel a ajuns în finala întrecerii, al cãrui rezultat nu mai conteazã, avînd în vedere cã lotul feminin va fi format din cele douã finaliste. Ultimul joc al selectiei va avea loc astãzi, iar jucãtoarea care va încerca sã o opreascã din seria de victorii pe sportiva antrenatã de Romeo Stoica este Ingrid Radu (Craiova), adicã cea mai bine clasatã româncã în ierarhia europeanã la categoria 14 ani. „Bucuria este mare acum, mai ales cã rezultatul meciului cu Ingrid Radu nu mai conteazã. Greul a fost trecut, astfel cã mîine (n.r. - astãzi) se poate juca un tenis plãcut între douã fete care pot etala un joc spectaculos. Si conducerea sponsorului Eurotherm s-a bucurat mult pentru reusita de la aceastã selectie“, a declarat Romeo Stoica.
Alexandru Ghilea va participa la Cupa TIM, alãturi de Ciprian Porumb (Cluj Napoca), ambii urmînd a juca finala selectiei pentru lotul României, dupã ce, pînã acum, nu au pierdut nici un meci în concursul de la Bucuresti. ÃŽn partida jucatã ieri în fata bãcãuanului Dragos Ignat, pietreanul a intrat în teren deconcetrat si mai putin atent la meci. Ignat a cîstigat, astfel, cu 6-0 în primul set, dupã care Ghilea nu a ratat sansa ivitã de a reprezenta România la Cupa TIM si a cîstigat celelalte douã seturi cu 6-2 si 6-0. „Este un rezultat care le confirmã pe celelalte avute în întregul sezon competitional. Jocul a început mai greu, iar Ignat a cîstigat primul sãu set în fata lui Alexandru în ultimele opt meciuri jucate între cei doi“, a precizat Petre Iftimie, antrenorul lui Ghilea la Tennis Star. Tenismenul pietrean va juca, astãzi, finala selectiei contra lui Ciprian Porumb, colegul sãu de nationalã la Cupa TIM.
Ilinca Stoica si Alexandru Ghilea vor mai participa la un concurs înainte de a ajunge în Franta la turneul pe natiuni amintit. Ambii vor fi prezenti la startul concursului Von Rotz Junior Trophy, care va debuta pe 6 noiembrie. Ambii pietreni sînt acceptati pe tabloul principal, Stoica fiind cotatã cu prima sansã la cîstigarea competitiei feminin, proba de simplu, iar Ghilea pornind cu sansa a X-a în proba de simplu a concursului masculin.

Articol afisat de 1495 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective