Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Octombrie 2006
LMMJVSD
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 30 Octombrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primãria a pus cruce firmei Neamt Transporter

Municipalitatea a pus cruce firmei Neamt Transporter SA, la mai putin de jumãtate de an de cînd a cumpãrat sediul si actiunile acesteia, devenind astfel actionar majoritar. Adunarea Generalã a Actionarilor societãtii, în spetã consilierii locali Irina Hirte, Bogdan Apopii si Radu Staicu, a decis pe 23 octombrie dizolvarea si lichidarea societãtii Neamt Transporter, în conformitate cu legislatia privind societãtile comerciale. Trei zile mai tîrziu, plenul Consiliului Local a fost de acord cu aceastã hotãrîre.
Potrivit explicatiilor oferite de consilierul local care a prezidat sedinta AGA la Neamt Transporter, „se dizolvã firma în actuala ei formã si evaluarea din timpul procedurii de dizolvare va stabili ce altã formã i s-ar putea da“. „Hotãrîrea de lichidare a fost luatã pentru cã societatea nu are capitalul minim prevãzut în legea ce intrã în vigoare în aceste zile, adicã 25.000 de euro. Chiar dacã AGA nu ar fi decis dizolvarea ei, societatea ar fi fost lichidatã pentru cã nu mai întrunea conditiile legale de functionare. O sã îi dãm o altã formã si obiect de activitate. Obiectul ei de activitate initial era si nu prea era. Mai mult închirere de spatii. Tocmai de aceea o sã îi cãutãm altul“, a mai spus Irina Hirte.
Potrivit diverselor site-uri care pun la dispozitia studentilor locuri de muncã, SC Neamt Transporter SA Piatra Neamt functioneazã pe domeniul transporturi, iar la descrierea firmei stã scris cum cã „societatea se va ocupa cu exploatarea instalatiei de telegondolã, managementul activitãtilor conexe“. Asta pentru cã Neamt Transporter este asociatã cu municipalitatea pietreanã în cadrul societãtii Perla Invest, care se ocupã de toate investitiile majore care se fac prin oras.
Neamt Transporter a ajuns în grija municipalitãtii în primãvarã, avînd sediul gard în gard cu Primãria Piatra Neamt si fiind foarte necesarã pentru extinderea sediului acesteia. Pentru treizeci de miliarde de lei, domeniul privat al municipiului Piatra Neamt a fost îmbogãtit cu 96% din pachetul de actiuni ale Neamt Transporter. Odatã cu statutul de actionar majoritar, municipalitatea si-a desemnat si reprezentantii care sã-i apere interesele, în spetã cei trei consilieri locali. Acestia au avut sarcinã trasatã de la început sã gãseascã un obiect de activitate corespunzãtor. Un prim pas l-au fãcut, luînd-o înaintea modificãrilor legii societãtilor comerciale: au decis lichidarea.

Articol afisat de 1777 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective