Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

De pe Berbabeu pe Borzoghean

• Ceahlãul întîlneste Steaua, mîine searã de la ora 20.30 • jocul este abordat de pietreni fãrã mai multi jucãtori de valoare • acesta va fi primul meci al stelistilor dupã esecul de la Madrid •

Ceahlãul trebuie sã cîstige meciul cu Steaua pentru a se mentine cu sanse foarte mari în lupta pentru evitarea retrogradãrii. Pentru a reusi acest lucru, Ceahlãul are nevoie de o prestatie la fel ca a celor de la Real Madrid: ori extraordinarã, ca la Bucuresti, ori plinã de noroc, precum la Madrid. Jucãtorii Ceahlãului au avut zi liberã pe 1 noiembrie, fãrã nici o sedintã de pregãtire, astfel cã, poate, au urmãrit meciul Real - Steaua, au tras concluziile necesare si le vor pune în practicã pentru cele trei puncte.
„Cînd mã schimbam în vestiarul jucãtorilor si venea un meci cu Steaua, Dinamo sau Rapid, eram constient de importanta unui astfel de duel. Toti intram în teren extrem de concentrati si ne doream mult sã cîstigãm“, a spus Costel Enache, unul dintre antrenorii secunzi de la Ceahlãul. Si Ionescu si Lefter pot spune acelasi lucru, numai cã lucrul cel mai important este sã le transmitã actualilor componenti ai Ceahlãului aceeasi determinare si aceeasi rãutate în joc. Echipa actualã a galben-negrilor trebuie sã ia exemplul Stelei. Dar nu cel dat de campioanã la Bucuresti contra lui Real, ci acela de la Madrid. Fotbalistii nemteni trebuie sã joace de la egal la egal cu Steaua, trebuie sã gîndeascã cã au în fatã oameni si nu masini. Numai asa pot dovedi o formatie de Liga Campionilor, pentru cã altfel suporterii vor fi nevoiti sã se astepte la o înfrîngere înregistratã încã de la vestiar. Suporterii galben-negrilor vor avea misiunea de a îi încuraja pe jucãtorii lui Vasile Silaghi, vor trebui sã le ierte eventualele greseli si va fi necesar sã îi ajute în momentele grele. Evident cã ar fi bine sã aparã aplauze la fiecare recuperare, la fiecare ocazie bunã de poartã, la fiecare duel si la fiecare interventie reusitã a portarului. Ceahlãul trebuie sã creadã în sansa sa pînã la finalul meciului. „Garantez cã vom da o replicã peste asteptãri în fata Stelei“, a declarat Viorel Mestecãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul.
Este de asteptat o afluentã mare de spectatori, chiar dacã jocul este programat la o orã mai tîrzie, iar vremea nu este chiar cãlduroasã. „Multi vor sã vinã la meci. Unii vor sã vinã sã vadã Steaua, dar multi vor sã vadã cum joacã Ceahlãul si sper ca acestia sã îi încurajeze pînã în ultimul minut pe jucãtorii nostri“, a mai spus Mestecãneanu. Celelalte jocuri ale etapei a XIV-a a Ligii I sînt: Poli Timisoara - Farul Constanta, Otelul Galati - Rapid Bucuresti, Unirea Urziceni - FC Arges Pitesti, FC National - FC Vaslui, Pandurii Tîrgu Jiu - UTA Arad, Jiul Petrosani - U Craiova, CFR Ecomax Cluj Napoca - Dinamo Bucuresti, Poli Iasi - Gloria Bistrita.

Articol afisat de 1564 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective