Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Politica 6 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
PC Neamt „trãieste“ mai bine fãrã fostul sef

PC Neamt „trãieste“ mai bine fãrã fostul sef

• dupã orientarea fostului sef de filialã cãtre democrati, conservatorii sustin cã nu se mai ceartã si lucreazã constructiv

Odatã cu plecarea lui Valericã Frãtilã din fruntea Partidului Conservator Neamt, în primul esalon al democratilor nemteni, conservatorii spun cã este ceva mai bine. Cel putin asa reiese din declaratiile presedintelui interimar, senatorul Silvia Ciornei, dar si ale presedintelui PC Roman, Sorin Cazan. Acum, la aproape jumãtate de an de cînd Valericã Frãtilã (foto) e democrat, organizatia conservatoare a ajuns la concluzia cã toate relele i se datorau acestuia. Cum rãul a fost tãiat din rãdãcinã, conservatorilor le merge bine. Oficial. Nu mai sunt certuri între organizatiile Piatra Neamt si Roman, nu se mai ia nimeni de pãr, toti membrii trãiesc în pace si armonie, punînd umãrul sã cîstige cît mai mult la alegerile viitoare.
„Ati mai auzit în ultima perioadã de disensiuni între organizatiile de la Piatra Neamt si Roman? Nu, pentru cã nu mai sînt. Tot ce a fost s-a datorat fostului presedinte, care nu a stiut sã gestioneze situatiile si activitatea în partid. Cãciula a fost prea mare pentru el“, a declarat Sorin Cazan, întãrindu-si afirmatiile cu laude la adresa filialei romascane pe care o conduce. „Organizatia de la Roman este puternicã. Numãrãm aproximativ douã mii de membri, iar în 2004, la alegeri, am fost a treia formatiune politicã dupã rezultate, prin cei trei consilieri locali pe care i-am obtinut. Structura este foarte bine întemeiatã. Si colegii de la Piatra Neamt sînt bine organizati, dar ei sînt mai timizi în actiunile lor, lucru care se datoreazã tot fostului presedinte“, a mai spus Sorin Cazan.
Presedintele interimar al organizatiei judetene a PC nu l-a contrazis, însã a tinut sã infirme zvonurile cum cã Valericã Frãtilã a plecat spre democrati cu tot cu infuzie de conservatori fideli propriei persoane. „De plecat, a plecat singur. Au plecat dupã el douã organizatii, pînã în august cînd a intrat în vigoare statutul alesilor locali. E vorba de organizatiile de la Borca si Gherãiesti, unde aveam noi primar si consilieri locali. Cei de la Rãucesti au plecat cînd încã era el presedinte, tocmai pentru cã nu i-a sprijinit cînd era în fruntea Consiliului Judetean administrativ“, a declarat Silvia Ciornei.
Cu toate pierderile, Partidul Conservator este puternic în Neamt. Asta spun cei doi, pe ideea cã tot ce nu te doboarã te face mai puternic. Sorin Cazan se mîndreste cu o sutã de membri noi adusi în ultima lunã, persoane din toate domeniile profesionale posibile. În prezent, în Neamt sînt putin peste opt mii de conservatori. Cu echipã provizorie de conducere, pentru cã nu se vor organiza alegeri pînã nu se finalizeazã desemnarea conducerilor în organizatiile din judet. Asta se va întinde, conform graficului fãcut, pînã în martie 2007. În orice caz, chiar dacã nu au încã presedinte cu puteri depline, conservatorii nemteni stiu care ar fi liderul ideal: oricare, numai Frãtilã nu!
„Cine va dori sã fie presedinte, va trebui sã-si asume o mare responsabilitate. Partidul Conservator nu stã pe roze în judetul Neamt si trebuie multã muncã, nu ca presedintele sã-si ia functia în glumã, cum a fost cazul celui dinaintea domnisoarei senator. Dacã vrem rezultate, presedintele va trebui sã lucreze cu echipa, sã munceascã adevãrat, sã vorbeascã aceeasi limbã, indiferent cã e la Piatra, la Roman, la Bicaz, la Tîrgu Neamt sau la Roznov. Este foarte usor sã candidezi si sã ajungi presedinte, e mai greu sã te achiti de sarcinã în partid“, a mai spus Sorin Cazan.
Partidul Conservator vrea sã obtinã 15% în alegerile locale viitoare. Valericã Frãtilã nu a putut fi contactat, avînd ieri telefonul celular închis.

Articol afisat de 1689 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective