Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 7 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Steaua, fãrã strãlucire în meciul cu Ceahlãul

Steaua, fãrã strãlucire în meciul cu Ceahlãul

• Ceahlãul - Steaua 0-0 • omul meciului a fost Cernea, portarul stelist apãrînd excelent la douã faze clare de gol ale gazdelor • „în ultimele trei etape ale turului vrem trei puncte“, a declarat Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al Ceahlãului • Becali si Stoica n-au fost la meci, iar antrenorul Olãroiu a evitat întrebãrile ziaristilor, neprezentîndu-se la conferinta de presã •

Ceahlãul Piatra Neamt nu s-a predat în fata campioanei si a terminat la egalitate, 0-0, în meciul disputat la Piatra Neamt duminicã seara. Steaua a pãrut o echipã blazatã, care a dominat teritorial, dar care nu si-a creat decît douã faze mai periculoase de poartã. Antrenorul pietrean Vasile Silaghi si secunzii Enache, Lefter si Ionescu au gîndit foarte bine partitura defensivã a echipei pe care o conduc, „aruncînd“ în luptã si douã noutãti: Prisacã - la primul joc în Liga I în carierã, si Nemtanu - prima datã titular în acest sezon, dar ca fundas dreapta. Ceahlãul a jucat excelent în faza defensivã, blocînd principalele „guri de foc“ ale Stelei. Nohai a stat ca timbrul pe scrisoare lîngã Dicã pe tot terenul, iar, cînd a intrat Badea si Dicã s-a retras la mijloc, fundasul pietrean a schimbat „scrisoarea“. Thereau a fost luat în primire, pe rînd, de Avãdanei si Forminte, iar Nicolitã a fost blocat de Vãsîie. Cu aceste piese scoase din joc, Steaua a alergat degeaba în fata unei formatii care s-a apãrat aglomerat, dar foarte ordonat. Mai mult, Ceahlãul a ratat cele mai mari ocazii de a înscrie, Karamian si Doicaru tintindu-l pe Cernea din interiorul careului. „Este un egal care ne onoreazã. Sã fim rezonabili si sã recunoastem cã Steaua are o valoare mare si cã este un rezultat foarte bun. Arbitrajul a avut unele mici erori, dar este bine cã nu au influentat rezultatul final al întîlnirii. Pînã la finalul turului mai astept de la echipã încã trei puncte. Cu 20 de puncte si cu -4 la «adevãr» este bine la finalul turului“, a declarat Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al FC Ceahlãul. De mentionat cã echipele care s-au confruntat duminicã au avut în teren si alte douã noutãti pentru acest sezon: alti cãpitani decît cei obisnuiti, respectiv Tibi Serban si Nicolitã.
Ceahlãul a început curajos meciul, gazdele fiind dispuse la efort maxim pentru a nu pierde. Steaua a suferit neavîndu-l pe Dicã pe post de dirijor, iar Doicaru a ratat prima ocazie în minutul 4. Serban a aruncat o minge peste defensiva stelistã, Doicaru a sprintat, a ajuns înaintea lui Cernea la minge, dar lobul sãu nu fost pe poartã. Steaua a avut prima sansã de a marca în minutul 18, cînd Nicolitã a centrat de pe dreapta, iar Thereau a trimis pe lîngã poartã de la numai 6 metri. Pînã la pauzã, Nemtanu si Ivascã au încercat sã îl surprindã pe Cernea cu suturi de la distantã, în timp ce Goian si Thereau au fost aproape de a înscrie împotriva galben-negrilor. Thereau a avut ultima mare sansã clarã de a marca pentru Steaua, în minutul 30. Francezul a driblat la marginea careului, a rãmas singur cu fata spre poartã, dar Forminte a revenit, l-a presat si l-a scos din cadrul portii. Thereau a sutat din unghi, iar Prisacã a prins. Urmãtoarea fazã clarã de gol a fost consemnatã în minutul 65. Goian si Petre Marin s-au invitat sã degajeze, Karamian a recuperat si a sutat în Cernea, desi îl avea în fatã numai pe acesta. A urmat deposedarea clarã a lui Doicaru de cãtre Goian ('75), cînd însã nouarul pietrean ar fi trebuit sã suteze mai devreme si nu sã astepte gafa fundasului nationalei. ÃŽn minutul 87, Stajic si Doicaru puteau marca. Ghionea a trimis spre Cernea, Stajic a fãcut o preluare pe piept, dar a luftat. Mingea a ajuns la Doicaru, sutul acestuia fiind exact în portarul stelist. La finalul jocului, Vasile Silaghi a fost sincer. „Am avut douã ocazii de gol care au apãrut din nimic, nu pe fondul calitãtii jocului nostru. Oricum, este un punct foarte important pentru noi în fata unei echipe cu un joc organizat, care a dominat, dar care a fost deranjatã de marcajul strîns fãcut de noi“, a declarat Vasile Silaghi, antrenorul principal al Ceahlãului. Tehnicianul a mai spus cã obiectivul în meciul cu Steaua a fost atins, reusind un punct, dar cã îsi doreste sã îndeplineascã dorinta conducerii de a mai scoate altele trei în urmãtoarele meciuri ale acestui tur: la FC Arges, cu Rapid si la Dinamo.
Gigi Becali nu a fost în tribune la acest meci, preferînd sã stea în fata televizorului acasã, în timp ce Mihai Stoica este plecat în America de Sud pentru a cãuta jucãtori. Cosmin Olãroriu a avut „bunul simt“ de a nu veni în fata a peste 25 de ziaristi care îl asteptau la conferinta de presã. Doar interviul la TVR 1, care a transmis meciul, a contat pentru „vedeta“ din Ghencea.

Articol afisat de 1615 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective