Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 14 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ilinca Stoica, cea mai bunã la Von Rotz Junior Trophy

Ilinca Stoica, cea mai bunã la Von Rotz Junior Trophy

• pietreanca a cîstigat ambele probe ale turneului de tenis disputat în Elvetia, în care a fost favorita 1 • Alexandru Ghilea a jucat în sferturi de finalã, la simplu, si în semifinale, la dublu •

Ilinca Stoica a fost jucãtoarea care a impresionat la Von Rotz Junior Trophy, turneu de tenis organizat pentru copii în vîrstã de 14 ani, în localitatea elvetianã Wilen si urmãrit si de presedintele FIFA, Sepp Blatter. Sportiva legitimatã la Condor Piatra Neamt si antrenatã de Romeo Stoica a fost consideratã drept favorita numãrul 1 în ambele probe, simplu si dublu, iar calculele hîrtiei nu au fost gresite. Pietreanca a cîstigat tot ce se putea cîstiga, iar maniera în care a fãcut-o nu a lãsat loc pentru comentarii care sã îi contrazicã valoarea. La simplu a jucat finala contra româncei Larisa Sporea, de care a trecut cu 6-1/6-4, dupã ce în semifinale o eliminase pe germanca Christina Schakovets, scor 6-2/6-1. ÃŽn cealaltã semifinalã, Sporea trecuse de o altã româncã, Cristina Dinu. De mentionat cã în aceastã probã, Ilinca Stoica, Larisa Sporea si Cristina Dinu au fost primele trei favorite ale întrecerii. Proba de dublu a fost dominatã clar de perechea românã Stoica - Sporea, care în finala întrecerii a trecut de dublul belgian Catherine Chantrain - An Sophie Mestach, scor 7-5/6-1. „Bucuria este enormã pentru victoriile înregistrate la Wilen. A fost un turneu în care Ilinca a arãtat cã este într-o formã foarte bunã si cã rezultatele în sezonul 2006 nu au fost întîmplãtoare. Mã bucur cã a cîstigat un concurs unde, la vremea lor, au triumfat Martina Hingis si Roger Federer. Finala a fost urmãritã de multi spectatori, care, la final, au apludat-o pentru jocul prestat. Sper ca asemenea performante sã îi multumeascã pe cei de Eurotherm, sponsorul nostru“, a declarat Romeo Stoica, antrenorul de la Condor si tatãl Ilincãi Stoica.
Alexandru Ghilea, de la Tennis Star Piatra Neamt, a jucat în probele de simplu si dublu ale aceluiasi turneu. În proba de simplu, Alexandru Ghilea, care a fost cap de serie numãrul 6, s-a oprit în faza sferturilor de finalã, fiind eliminat de elvetianul Tim Srkala, favoritul 3 al întrecerii, scor 6-3/2-6/6-2. Turneul de simplu a fost adjudecat de Ciprian Porumb, din Cluj Napoca, care a fost considerat de organizatori drept al doilea favorit al probei. La dublu, Ghilea a fãcut pereche cu Ciprian Porumb, cu care a ajuns în faza semifinalelor. Acolo, cei doi români au fost depãsiti în douã seturi de jucãtorii cehi Martin Kobza si Tomas Prokop, scor 6-2/6-4.
Ilinca Stoica revine în tarã pentru a continua pregãtirea în vederea participãrii la Cupa TIM, pe natiuni, alãturi de Alexandru Ghilea. Ambii si-au cîstigat locurile în echipele nationale care vor concura la aceastã întrecere, ce echivaleazã cu un campionat mondial. Ilinca Stoica o va avea drept colegã pe Ingrid Radu, din Craiova, în timp ce Alexandru Ghilea va concura alãturi de Ciprian Porumb.
FOTO: Ilinca Stoica a dominat clar turneul de la Wilen

Articol afisat de 1755 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de marcela la data 14.11.2006 18:49
Ilinca Stoica , cea mai buna la Von Rotz
O viitoare mare campioana de pe meleaguri moldovene.Felicitari, ei si antrenorului ei! Bafta!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective