Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 20 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Accident comis de un ofiter în rezervã

Accident comis de un ofiter în rezervã

• colonelul în rezervã Constantin Catanã a fost implicat într-un grav accident rutier petrecut în judetul Bacãu • ofiterul si soacra sa au ajuns în stare gravã la spital • acrosatã de o masinã, o mamã si-a scãpat din brate fetita de 3 ani • micuta a murit dupã ce s-a lovit cu capul de asfalt •

Colonelul în rezervã Constantin Catanã, în vîrstã de 63 de ani, din Roman, a fost implicat într-un grav accident rutier petrecut în satul Grigoreni, din judetul Bacãu. Ofiterul, care se afla la volanul Mercedesului NT 04 ALR, a pierdut controlul autovehiculului într-o portiune de curbã periculoasã. Masina a pãrãsit partea carosabilã si s-a izbit de un copac. Soferul a suferit traumatisme, iar soacra sa, Ortansa Dãscãlescu, de 85 de ani, aflatã pe bancheta din spate, a suferit mai multe fracturi. „Soferul tocmai iesise de la dializã si, pe drum, i s-a fãcut rãu si nu a mai putut redresa masina. Sotia sa, aflatã în dreapta, nu a putut actiona frîna de mînã, deoarece la Mercedes aceasta este în podea, în stînga soferului“, a declarat agentul principal Lucian Lupes, de la Compartimentul Drumuri Nationale si Europene. Pasagerii din autoturism veneau de la Bacãu si mai aveau putin pînã la Tescani, unde urmau sã viziteze Casa memorialã „George Enescu“.
Un alt accident rutier, mai rar întîlnit, petrecut sîmbãtã, 18 noiembrie, pe DN 15B, în comuna Vînãtori, s-a soldat cu decesul unei fetite de 3 ani. Maria D., în vîrstã de 35 de ani, din localitate, se plimba avînd-o în brate pe fiica sa D.D., în vîrstã de 3 ani. La un moment dat, femeia s-a angajat în traversarea strãzii prin loc nepermis si fãrã sã se asigure, fiind acrosatã de autoturismul Dacia condus de Florin O., de 18 ani, din Vînãtori. În momentul impactului, femeia, care a fost rãnitã usor, a scãpat fetita din brate, aceasta lovindu-se cu capul de carosabil, decedînd la scurt timp.
Un alt copil a fost victima unui accident petrecut vineri, 17 noiembrie, pe DC 126, în comuna Borlesti. Neculai I., în vîrstã de 37 ani, din localitate, conducea un motoscuter Piagio pe DC 126. Bãrbatul a frînat brusc pentru a evita coliziunea cu o pisicã, moment în care fiul sãu, I.P.G., de 9 ani, aflat pe sa în partea din spate, s-a dezechilibrat si a cãzut, accidentîndu-se la cap.
Sîmbãtã, 18 noiembrie, au mai avut loc alte douã evenimente accidente. Primul s-a petrecut în jurul orei 17.30, pe strada Anton Pann, din Roman. Maria R., de 74 de ani, din localitate, s-a angajat în traversarea strãzii prin loc nepermis, moment în care a fost accidentatã de un autoturism Dacia Solenza.
Celãlalt accident a avut loc, în jurul orei 20.30, în comuna Zãnesti. Ion H. în vîrstã de 51 ani, din comuna Dumbrava Rosie, conducea autoturismul Dacia 1310. Soferul, care se afla sub influenta bãuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra autovehiculului, masina intrînd în santul de pe partea dreaptã a sensului de mers unde a avariat un autoturism Skoda, care era parcat. Apoi, autoturismul a revenit pe carosabil intrînd în coliziune cu un Peugeot care era condus pe contrasens de cãtre Gheorghe B., de 39 ani, din Piatra Neamt.
În urma impactului, a fost rãnit Constantin R., de 20 ani, din Zãnesti, care era pasager în autoturismul Dacia. Autorul accidentului avea o îmbibatie alcoolicã de 1,07 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Articol afisat de 2525 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. MURARU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective