Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 21 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul - Rapid, scor de neprezentare

Ceahlãul - Rapid, scor de neprezentare

• pietrenii au fost învinsi de giulesteni cu 3-0 • au marcat Mazilu ('66, '87) si Zicu ('88) • galben-negri au ajuns pe locul 15, primul care duce în Liga a II-a •

Greselile din varã se vãd din plin la Ceahlãul, iar cei care au pornit gresit pe noul drum în Liga I sînt conducãtorii. Aducerea antrenorului Mihai Stoica se pare cã a dereglat de tot o echipã care ar fi putut mai mult chiar cu Marin Barbu, un antrenor care, poate, ar fi meritat un vot de încredere. Înaintea meciului cu Rapid, noul antrenor al Ceahlãului, Florin Marin, spunea cã echipa stã extrem de prost la capitolul pregãtire fizicã, întrebîndu-se ce s-a fãcut în perioada de varã dacã acum se vede cã unii jucãtori nu pot evolua la cerintele unui meci de esalon superior mai mult de 60 de minute. Dupã promovarea în Liga I, la Ceahlãul a venit Mihai Stoica, cel care retrogradase în Divizia C, cu Rapid II. S-a sustinut atunci cã Stoica a lucrat cu Rãzvan Lucescu, iar pe plan international a lucrat cu Mihai Stoichitã, ca secund la nationala Armeniei, si cã este un tehnician de perspectivã.
Duminicã seara, Ceahlãul a pierdut cu 0-3 contra Rapidului, cu goluri primite tocmai în ultimele 30 de minute ale partidei. Dacã pînã în minutul 60 victoria Rapidului s-a conturat extrem de greu, giulestenii au zburdat apoi pînã în minutul 90. Au marcat de trei ori si au mai ratat o ocazie mare prin Mazilu, care a nimerit bara în minutul 81. Florin Marin a început cu un sistem 4-4-2, dar care nu a ajutat prea mult în ducerea mingii în careul lui Coman.

Pietrenii au expediat primul sut pe poartã în minutul 90

Doicaru si Mircea Ilie au muncit cam degeaba, ei neavînd nici o pasã care sã îi gãseascã cu fata la poartã. Rusmir si Simic au jucat bine din punct de vedere defensiv si atunci cînd au pasat în stînga si în dreapta, dar mai ales înapoi.
Cum primul sut pe poartã al gazdelor s-a consemnat abia în minutul 90+1, autor Ivascã, este clar cã forta ofensivã a lãsat de dorit. ÃŽn apãrare nu s-a jucat rãu pînã la deschiderea scorului, chiar dacã Rapidul a mai avut douã-trei ocazii de a înscrie. Pînã la urmã angrenajul lui Florin Marin a cedat. Lucescu l-a aruncat în luptã pe Buga, în locul lui Viorel Moldovan, si i-a dat mai multã libertate de miscare. A urcat Mazilu ca vîrf de careu, iar, în minutul 66, Buga a cîstigat un duel cu Nohai, s-a întors cu fata spre poartã si l-a angajat pe Dãnut Perjã. Centrarea fostului jucãtor la Ceahlãul l-a gãsit liber pe Mazilu în sase metri, iar giulesteanul a înscris. Acelasi Mazilu a scãpat pe dreapta si a sutat la coltul lung, dar a nimerit bara, pentru ca în minutul 87 sã evite jocul la ofsaid al gazdelor si sã-l execute pe Covrig. Un minut mai tîrziu, Ianis Zicu a driblat în jumãtatea adversã, i-a pasat lui Mãldãrãsanu, iar acesta l-a lãsat pe jucãtorul lui Inter Milano singur cu portarul Ceahlãului. Zicu nu a iertat, s-a fãcut 0-3, dar spectatorii începuserã sã plece spre case. Jocul s-a terminat cu momentul de „glorie“ al galben-negrilor: primul sut pe poartã în minutul 90+1.
În urma acestei înfrîngeri, Ceahlãul a coborît pe locul 15, cu 17 puncte, la egalitate cu Unirea Urziceni. Mai este un meci cu Dinamo, apoi începe returul si vin jocurile cu Gloria Bistrita si Politehnica Iasi, dar sigur cei de la Ceahlãul si-au dorit ca aceste ultime adversare sã fie întîlnite în 2007.

Articol afisat de 1954 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective