Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 24 Noiembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sef nou la Administratia Parcului National Ceahlau

Doctorul Gheorghe Lalau este noul sef al Administratiei Parcului National Ceahlau. El a cistigat concursul ieri, 23 noiembrie, obtinind media 9,50 dupa ce a sustinut o proba scrisa si una orala. Din comisia de evaluare au facut parte cinci persoane - din partea Consiliului Judetean, vicele Romica Rotaru si directorul Cristina Mititelu, un reprezentant de la Finantele Publice, unul de la Mediu si academicianul Dan Munteanu de la Consiliul Stiintific al Parcului National Ceahlau. Desi, initial, si-au depus candidatura doua persoane, la sustinerea probelor de examen s-a prezentat doar una. Pe linga doctorul Gheorghe Lalau (foto), intentii de participare la concurs a avut si inginerul Dumitru Alexandrescu, din Piatra Neamt, care, intre timp, s-a razgindit. Romica Rotaru, vicepresedintele Consiliului Ju-detean Neamt, a declarat: „Am asteptat un sfert de ora si apara si al doilea candidat, dar nu a mai venit la concurs. Domnul doctor Lalau a luat concursul cu media 9,50. Pentru ca a fost un singur candidat si acesta a fost declarat admis, nu mai este cazul sa existe perioada de contestatii. Dumnealui va prelua atributiunile postului de sef al Administratiei Parcului Nati-onal Ceahlau dupa sedinta Consiliului Judetean de joi, 30 noiembrie, in cadrul careia se va emite o hotarire referitoare la investirea pe functie“. De circa o luna si jumatate, functia de sef al Administratiei Parcului National Ceahau a ramas vacanta dupa ce Ioan Pirvulescu si-a dat demisia, preferind o functie inferioara. Chiar si asa, pina la venirea noului sef, atributiunile de conducator al administratiei au fost asigurate, in interimat, tot de Pirvulescu. Inainte de venirea sa la administratie, acest serviciu a fost condus de profesorul universitar Ionel Miron.
Desele frecusuri dintre acesta si conducerea Consiliului Judetean, respectiv conducerea Serviciului Salvamont, care a acuzat Directia de Administrare a Parcului National Ceahlau ca este tratata preferential, l-au determinat pe profesorul de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ Iasi sa demisioneze. Ramine de vazut cum vor colabora de acum cei care isi desfasoara activitatea pe munte, respectiv salariatii Salvamontului si cei ai Administratiei Parcului, daca vor gasi cai de comunicare si daca se vor bucura in aceeasi masura de sustinerea Consiliului Judetean, care asigura finantarea ambelor unitati.

Articol afisat de 1790 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TARNA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective