Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 24 Noiembrie 2006
Tipăreste articolul - Varianta pentru imprimantă Trimite acest articol unui prieten  prin email

Florin Nohai are sperante pentru meciul cu Dinamo

Ceahlaul Piatra Neamt pleaca astazi spre Bucuresti, unde, duminica, 26 noiembrie, va juca partida cu Dinamo. Este meciul din etapa a XVII-a a Ligii I, ultima a turului, iar galben-negrii spera ca ii vor mai bucura pe proprii suporteri. „In mod cert un rezultat pozitiv la Dinamo i-ar face pe suporterii nostri sa fie mai bucurosi, dupa rezultatele cu Rapid si Steaua din ultimele jocuri de pe propriul teren. Noi vom face tot posibilul pentru a nu pierde. Intilnim cea mai buna echipa din Romania, dar poate ca vom profita de plusul de oboseala al jucatorilor dinamovisti, dupa ce ei vor juca in Cupa UEFA (n.r. - au jucat aseara)“, a declarat Florin Nohai, fundasul echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Fotbalistul nu are amintiri prea placute de la singura sa aparitie la un meci pe stadionul din Stefan cel Mare: „Am jucat un singur meci acolo si am primit cartonas rosu chiar in minutul doi“. Pietreanul spera insa ca va avea o evolutie cu totul alta fata de acel meci, dar si fata de meciul cu Rapid, in care a recunoscut ca nu a jucat la adevarata sa valoare.
Florin Marin a fost de parere ca Dinamo ar putea sa fie obosita dupa meciul de la Brugges, dar ca experienta internationala acumulata de jucatori ar putea face din adversara Ceahlaului o echipa foarte motivata si pregatita foarte bine de meci. De asemenea, tehnicianul pietrean a recunoscut ca la Ceahlaul exista probleme de lot si ca jucatorii sint demoralizati dupa meciul cu Rapid. „Dupa jocul din ultima etapa am incercat sa ii incurajez pe baieti pentru ca sint afectati din cauza acelui esec. Oricum, jucatorii trebuie sa creada in potentialul lor inaintea acestui meci cu Dinamo. Sint convins ca au inteles ce le cer si vom face un meci bun si un rezultat pe masura“, a spus Florin Marin, care a recunoscut ca nu este de neluat in seama varianta de a fi adus la echipa un psiholog, dar dupa terminarea sezonului in 2006. Tehnicianul a precizat ca nu i-a convenit decizia conducerii Federatiei Romane de Fotbal de a se juca in decembrie primele doua etape din returul Ligii I. „Nu imi convine situatia, avind in vedere ca am preluat echipa in timpul campionatului. Sper insa sa obtinem rezultate bune in aceste meciuri care ne-au mai ramas, pentru a ne indeparta de zona retrogradarii“, a comentat antrenorul galben-negrilor.
Conducerea clubului FC Ceahlaul a anuntat ca, duminica dimineata, suporterii care vor sa faca deplasarea in Bucuresti, pentru a sustine echipa in meciul cu Dinamo, vor putea pleca cu cele doua autocare puse la dispozitie. Plecarea este programata pentru ora 9, din fata Casei de Cultura.

Articol afisat de 1456 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugă comentariul tău la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu existďż˝ nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective