Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 30 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Forminte crede în victorie la Bistrita

Forminte crede în victorie la Bistrita

• jucãtorul pietrean o vede pe Gloria ca pe o formatie omogenã si valoroasã, dar fãrã individualitãti • Florin Marin are aceleasi trei probleme de lot ca pînã acum - Serban, Puricã si C.Ilie •

Ceahlãul a plecat de ieri spre Bistrita, acolo unde va sustine meciul din prima etapã a returului Ligii I la fotbal, în compania celor de la Gloria. Pentru echipa antrenatã de Florin Marin duelul va fi unul foarte dificil, în care gazdele pornesc favorite datoritã pozitiei în clasamentul primei divizii în România, dar si datoritã valorii arãtate de gruparea antrenatã de Ioan Ovidiu Sabãu pînã acum. Gloria Bistrita are 27 de puncte, este pe locul sase în clasament, dar în ultima etapã a turului, tot pe propriul teren, a terminat la egalitate, 0-0, cu Unirea Urziceni. Ceahlãul are o sansã de a cîstiga mãcar un punct în fieful bistritelor, fapt care ar ajuta mult în lupta pentru evitarea retrogradãrii. Fundasul Ceahlãului, Alexandru Forminte, este unul dintre jucãtorii care mîine vor intra încã din primul minut în teren pentru a aduce puncte. „Va fi o partidã extrem de grea pentru noi, pentru cã întîlnim o formatie valoroasã, care nu are vedete în lot. Jucãtorii de la Bistrita alcãtuiesc un grup unit. N-au schimbat prea multe de la începutul campionatului, iar omogenitatea a crescut. Noi credem într-o victorie în aceastã etapã“, a declarat Forminte. ÃŽn meciul tur, Ceahlãul a învins cu 1-0.
Florin Marin, antrenorul echipei Ceahlãul, se confruntã si pentru acest duel din etapa a XVIII-a cu aceleasi trei probleme de lot ca si pînã acum. Nu se poate baza pe serviciile lui Tibi Serban, Costel Ilie si Marian Puricã, însã crede cã o repetare a jocului cu Dinamo poate aduce formatiei sale mãcar un punct la Bistrita. „ÃŽntîlnim o formatie redutabilã pe propriul teren. Cred însã cã o concentrare la fel de mare în partida cu Dinamo si o nouã evolutie la fel ca la Bucuresti ne pot face sã scoatem maximum din cele douã jocuri care au mai rãmas pentru 2006“, a precizat si Florin Marin.
Tehnicianul a anuntat deja si programul echipei pe care o antreneazã în pauza de iarnã. Se va lua vacantã imediat dupã meciul cu Politehnica Iasi, iar reunirea lotului va fi pe 3 ianuarie 2007, cînd Ceahlãul va merge la Bucuresti, la un control la Centrul de Medicinã Sportivã. Prima sedintã de pregãtire este programatã pentru 8 ianuarie. Ceahlãul va merge într-un cantonament centralizat, în care se va pune accentul pe pregãtirea fizicã, dupã care va urma un alt cantonament, în Cipru sau Turcia, în care echipa va avea de muncit la capitolele tehnic si tactic. „Trebuie fãcut controlul la Bucuresti pentru a vedea care este starea fiecãrui jucãtor în parte si pentru a sti ce si cum trebuie lucrat cu fiecare“, a precizat Marin. Cît priveste „primenirea“ lotului în pauza competitionalã, Florin Marin asteaptã finalul meciurilor oficiale în 2006, dupã care va face o analizã a actualilor componenti ai Ceahlãului si abia apoi va decide cine pleacã si ce posturi mai trebuie acoperite.

Articol afisat de 1556 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective