Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Noiembrie 2006
LMMJVSD
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sanatate 30 Noiembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Managerii de spitale, numiti dupã 15 decembrie

Managerii de spitale, numiti dupã 15 decembrie

• precizarea a sosit la Autoritatea de Sãnãtate Publicã, printr-un ordin al ministrului Eugen Nicolãescu • noile comitete directoare vor fi numite de acestia, tot dupã jumãtatea lunii viitoare •


Cei patru directori de spital din Neamt, care au promovat recent concursul pentru ocuparea postului de manager în unitãtile pe care le conduc, vor fi numiti dupã 15 decembrie. Aceastã precizare a fost formulatã, acum douã zile, într-un ordin care a ajuns, ieri, la Autoritatea de Sãnãtate Publicã Neamt, fiind emis cu o zi înainte de cãtre Eugen Nicolãescu, ministrul sãnãtãtii.
Potrivit aceluiasi act normativ, mandatul comitetelor directoare de la nivelul tuturor spitalelor din judet, care trebuia sã expire ieri, se prelungeste pînã la aceeasi datã, numai cã respectivele structuri organizatorice au caracter de interimat. Dupã ce vor fi numiti în functie, cei patru manageri de la Spitalul Judetean Neamt, Spitalul de Pneumologie Bisericani, Spitalul Tîrgu Neamt si Spitalul Roznov vor numi noile comitete directoare ale institutiilor pe care le conduc. La Spitalul Roman si Spitalul Bicaz, unde directorii nu au promovat concursul de manager, acestia rãmîn interimari, timp de 90 de zile, dupã care se organizeazã un alt concurs la care pot participa dacã mai sînt interesati.
În aceste douã unitãti, comitetele directoare rãmîn aceleasi sau se schimbã si au tot caracter interimar timp de 90 de zile.
Reamintim cã la concursul pentru ocuparea postului de manager au participat recent doar sase directori de spital din Neamt - cel al Spitalului Judetean, al Spitalului Roman, al Spitalului Bisericani, al Spitalului Tîrgu Neamt si ai spitalelor din Roznov si Bicaz.
Directorul Spitalului Gîdinti si cel al Centrului de Sãnãtate Roznov nu s-au prezentat la concurs, fiind pensionari. Patru dintre directorii care au sustinut examenele de manageri au promovat, iar doi nu.
Dintre promovati, cea mai mare medie, 8.87, a fost obtinutã de doctor Mihaela Antohi, director al Spitalului Orãsenesc Tîrgu Neamt, care a fost notatã cu 8.60 la proba scrisã si cu 9 la proiectul de management si interviu. Doctorul Stelian Ghitã, directorul Spitalului Judetean de Urgentã Neamt, a obtinut media 8.74, fiind notat cu 8.80 la proba scrisã, cu 9 la sustinerea proiectului de management si cu 8.43 la interviu. Doctor Elena Botezatu, director al Spitalului de Pneumologie Neamt, a finalizat acest concurs cu media 8.59, obtinînd 8.20 la proba scrisã, 9 la proiectul de management si 8.57 la interviu. Doctor Cristina Iacob Atãnãsoaie, director al Spitalului Orãsenesc Roznov, a întrunit media 8.32, obtinînd 8.30 la proba scrisã, 8.10 la proiectul de management si 8,57 la interviu.
Doctorul Virgil Trofin, directorul Spitalului Municipal de Urgentã Roman, nu a obtinut media finalã 8, ci doar 7.62, fiind defavorizat de faptul cã la sustinerea proiectului de management a luat numai 7. Cu media generalã 6.72, doctorul Constantin Radu, directorul Spitalului Orãsenesc Bicaz, a fost declarat respins la acest concurs, la douã dintre probe nereusind sã obtinã nota minimã, 7. Ambii directori s-au declarat nemultumiti de felul cum au fost notati la sustinerea proiectului de management, considerînd cã exigentele comisiei de examinare au fost prea mari. De altfel, Doctorul Virgil Trofin a depus contestatie, dar nu a avut succes.

Articol afisat de 1698 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Lãcrãmioara ILISESCU)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective