Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 2 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Ceahlãul se afundã în subsolul clasamentului

Ceahlãul se afundã în subsolul clasamentului

• Gloria Bistrita - Ceahlãul Piatra Neamt 2-1 (0-0) • pietrenii au evoluat foarte slab într-un meci în care aveau mare nevoie de puncte • au marcat Pãcurar ('64), Muresan ('74), respectiv Mircea Ilie ('77 - penalty) •

Nimic nou la Ceahlãul. A pierdut iarãsi, de aceastã datã cu 1-2 în meciul disputat la Bistrita, cu Gloria. Ceea ce poate fi remarcat este faptul cã a marcat pentru prima datã dupã 5 etape, din penalty. În rest un alt meci fãrã prea multe tentative de a pune presiune pe adversar. Ca si cum Ceahlãul nu ar avea nevoie de victorii. Ce i-a iesit cu Steaua nu i-a mai iesit echipei nemtene decît la Petrosani, acolo unde a cam cîstigat cine a vrut. Gloria a învins într-un meci în care a fost mai bunã. A alergat mai mult, a fost echipa pozitivã a întîlnirii, creîndu-si mai multe ocazii de poartã. Scorul final reflectã realitatea din teren si diferenta de dorintã de a se impune. Ceahlãul a mers la Bistrita cu dorinta de a scoate mãcar un egal, însã a lãsat prea multe spatii în propria jumãtate. Capitolul schimbãri a fost favorabil numai gazdelor, deoarece noii intrati au adus vivacitate în joc. Pãcurar a deschis scorul, iar Roszel a fost un jucãtor care a muncit si a dat de furcã apãrãrii Ceahlãului. De partea cealaltã, Mircea Ilie a înscris si el, doar pentru cã a fost desemnat sã execute un penalty, în timp ce Karamian si Diaz au fãcut figuratie.
Jocul a început bine pentru gazde, care au presat mai mult, însã prima mare ocazie de gol s-a trecut în dreptul moldovenilor. Ceahlãul a beneficiat de o loviturã liberã în minutul 28, de la aproximativ 25 de metri de poarta lui Albut. A executat Ivascã, Alistar a scãpat de marcaj si a trimis cu capul în barã, dupã care a prins Albut. În partea a doua, Gloria a apãsat si mai mult pe acceleratie. Pãduretu ('60) a sutat pe lîngã poartã, pentru ca, patru minute mai tîrziu, Pãcurar sã suteze de la 30 de metri, iar mingea deviatã a intrat în poarta lui Curcã: 1-0 ('64). Între minutele 72 si 74, Gloria a presat careul nemtean, iar Zaharia a ratat de douã ori desprinderea, în minutele 72 si 73, cînd a trimis cu capul peste poartã din situatie bunã si cînd sutul sãu de la 20 de metri a fost scos de sub barã de Curcã. În minutul 74, Gloria a avut un corner, iar la capãtul centrãrii a stat Muresan, care a împins mingea în poartã de la numai 6 metri. Dupã numai 3 minute, Nohai a fost faultat în careu de Muresan, iar Mircea Ilie a executat perfect lovitura de la 11 metri rezultatã. Pînã la final nimic interesant, iar Ceahlãul continuã sã se zbatã în zona nisipurilor miscãtoare.

GLORIA:
Albut - Sepsi, Muresan, Abrudan, Matei - Stoica ('60, Pãcurar; '89, Peres), Negrean, Mãrginean, Pãduretu - Zaharia, Costea ('67, Roszel). Antrenor: Ioan Ovidiu Sãbãu.
CEAHLÃUL:
Curcã - Nohai, Forminte, Alistar, Avãdanei, Vãsîie - Nemtanu ('46, Diaz), Simic, Rusmir, Ivascã ('65, Karamian)- Doicaru ('76, M.Ilie). Antrenor: Florin Marin.
Cartonase galbene: Sepsi ('44), Pãcurar ('71), Mãrginean ('75), Matei ('81), Pãduretu ('83) / Rusmir ('58), Forminte ('87).
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti); Asistenti: Cristian Nica (Ploiesti) si Flavius Damaschin (Timisoara).

Articol afisat de 1984 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective