Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 4 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Voleibalistii pietreni, emotii doar în primul set

Voleibalistii pietreni, emotii doar în primul set

• VCM-LPS Piatra Neamt - Remat Zalãu 3-0 (27-25, 25-20, 25-14) • Stefurã s-a accidentat în primul set si nu a mai intrat pînã la final • urmãtorul meci în campionat va fi derby-ul cu Dinamo • „dacã am putea lua titlul, ar fi minunat. Vrem mai întîi sã batem pe Dinamo“, a declarat jucãtorul Marius Ciortea •

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt a cîstigat si jocul din etapa a III-a a returului Diviziei A1 de volei masculin, împotriva celor de la Remat Zalãu. S-a terminat 3-0 (27-25, 25-20, 25-14) în jocul disputat sîmbãtã dupã amiazã în Sala Ceahlãul, într-un meci care, dupã cum o aratã si scorul pe seturi, a fost foarte echilibrat în prima sa parte. Oaspetii, fãrã doi dintre cei mai experimentati voleibalisti ai României, Sergiu Ilies si Mircea Abraham, exclusi din lot, au intrat în teren pentru a încerca sã producã surpriza. La Remat Zalãu, tinerii au încercat sã joace cît mai exact pentru a dovedi cã meritã sã fie titulari în echipa ardeleanã, iar ceilalti jucãtori, mai experimentati, cã nu trebuie sã aibã soarta celor dati afarã. Astfel, echipa zãlãuanã a început mai bine si a condus pe tabela de marcaj cu 9-7 si 12-10. Echipa antrenatã de Dan Gavril si Nicu Burus nu a rãmas prea surprinsã de elanul adversarului si, cu greu, si-a trecut în cont primul set: 27-25. ÃŽn acest set, cãpitanul Stefan Stefurã s-a accidentat încã de la început si a fost schimbat cu Nunutã Ocneanu, care „l-a suplinit bine pe Stefurã“, dupã cum a spus la final antrenorul Dan Gavril. Ocneanu a fost jucãtorul care a servit bine în startul setului secund, gazdele s-au distantat la 7-2, iar diferenta de 5 puncte s-a consemnat si la finalul acestei pãrti a jocului. Setul trei nu a avut istoric, iar nemtenii au învins cu 20-14. A fost a doua victorie consecutivã a moldovenilor în fata echipei din Zalãu, dupã ce ultima datã a fost tot 3-0, în prima mansã a sferturilor de finalã ale Cupei României. „A fost un meci mai usor decît în Cupa României. Bine cã am luat noi primul set, iar acum ne dorim sã mergem din victorie în victorie pînã la capãt. Dacã am putea lua titlul, ar fi minunat. Vrem mai întîi sã batem pe Dinamo“, a declarat Marius Ciortea, jucãtor la VCM-LPS Piatra Neamt.

Directorul Nitã, supãrat pe sãlãjeni

Multumit de jocul echipei sale, care nu a mai avut fluctuatii în evolutie, Dan Gavril a spus: „Dupã rezultat s-ar pãrea cã am avut un meci usor. Zalãul a suferit însã modificãri în echipã, iar tinerii s-au dãruit si au vrut sã demonstreze cã au valoare. Noi am jucat foarte bine în seturile 2 si 3“.
Constantin Nitã, directorul clubului din Piatra Neamt, a discutat cu cei de la Zalãu posibilitatea amînãrii cu o sãptãmînã a meciului retur din sferturile de finalã ale Cupei României, aceasta pentru ca echipa sã se odihneascã mai mult si sã pregãteascã mai bine derby-ul cu Dinamo Lemtrans Bucuresti, de la finalul sãptãmînii. „Am discutat cu ei la finalul meciului si au fost de acord sã jucãm dupã o sãptãmînã meciul. M-au anuntat apoi cã nu se va amîna jocul si cã se va disputa miercuri. Cred cã au prins curaj si vor sã ne elimine în Cupa României, ei trãind cu speranta cã, dacã nu joacã Stefurã, ne vor putea elimina. Oameni neseriosi, pentru cã, atunci cînd au avut nevoie, noi i-am ajutat“, a declarat Constantin Nitã, supãrat pe cei de la Zalãu.
Dinamo continuã sã conducã ierarhia nationalã si dupã aceastã etapã, desi a pierdut la Constanta cu 2-3. Avînd un meci în plus, jucat în tur la Dej, cu CSS Lapi, Dinamo are 23 de puncte, fatã de 22 în contul pietrenilor. Rezultatele consemnate în etapa a III-a a returului Diviziei A1 de volei masculin sînt: Steaua Bucuresti - U Explorãri Baia Mare 3-2, CSS Lapi Dej CN - Universitatea Cluj Napoca 3-2, VCM Tomis Constanta - Dinamo Lemtrans Bucuresti 3-2, Unirea Dej - VCM Rîmnicu Sãrat 3-0, VCM-LPS Piatra Neamt - Remat Zalãu 3-0.

Articol afisat de 1699 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective