Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 6 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Sandra si primarul Stefan deschid Sãrbãtorile

• celebra cîntãreatã va sustine, în aceastã searã, primul concert într-o tarã est-europeanã, dupã 13 ani • momentul va fi însotit de un spectacol de luminã, organizatorii sustinînd cã este vorba despre cea mai recentã tehnologie în iluminatul arhitectural • „ostilitãtile“ se vor desfãsura în Piata Stefan cel Mare • Tîrgul de Iarnã se va deschide la ora 18, iar la ora 20, Sandra se va întîlni cu fanii în centrul orasului •

Mos Nicolae dã startul Sãrbãtorilor de Iarnã la Piatra Neamt. Astãzi, vor fi aprinse luminitele festive în tot orasul si tot astãzi pietrenii vor primi cadoul din partea municipalitãtii: Concertul „The Best - Sandra“. Cu douã ore înaintea spectacolului, la ora 18, va fi deschisã prima editie a Tîrgului de Iarnã. Acesta este organizat în Centrul Istoric al municipiului, iar din cele cîteva zeci de cãsute din lemn, amplasate în zonã, pietrenii îsi vor putea face cumpãrãturi de sezon - podoabe de iarnã, ghirlande, globuri. Nu vor lipsi traditionalul vin fiert si alunele prãjite. Prin aceastã manifestare, conducerea Primãriei Piatra Neamt doreste sã aducã sub poalele Pietricicãi modelul oraselor europene de munte, Tîrgul urmînd sã se închidã abia pe 10 ianuarie 2007.
Începînd cu ora 20, în centrul capitalei judetului se va da tonul distractiei. Celebra cîtãreatã pop-dance a anilor '80, Sandra Lauer Cretu, va da primul concert în Europa de Est, dupã 13 ani. Spectacolul va fi prezentat de Cãtãlin Mãrutã si Oana Zavoranu, deschiderea urmînd sã fie fãcutã de cîntãretul latino Pepe.
Pentru acest spectacol, firma Mix Music a amenajat o scenã specialã pe „insula“ din sensul giratoriu de lîngã Hotelul Ceahlãu. Concertul Sandra va fi dublat de un spectacol de lumini, laserele urmînd a fi amplasate la Teatrul Tineretului si la Hotelul Ceahlãu. Potrivit organizatorilor, pietrenii vor avea parte de cea mai recentã tehnologie în domeniul luminilor arhitecturale. Laserele, luminitele festive si pornirea „orologiului integrãrii“ - ceasul care va mãsura timpul pînã la intrarea în Uniunea Europeanã - vor marca debutul sãrbãtorilor de iarnã la Piatra Neamt. „Acest sfîrsit de an este cu totul deosebit pentru români. De aceea, pregãtim evenimente exceptionale care sã marcheze intrarea în marea familie europeanã si prin care sã începem sã ne manifestãm în calitate de cetãteni europeni“, a declarat primarul Gheorghe Stefan.

Articol afisat de 2524 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de gabgab la data 06.12.2006 09:18
felicitari
felicitari primarului pentru aducerea sandrei in ro. sunt un mare fan sandra, la fel ca domnia sa. sunt din iasi si am sa vin special pentru sandra in aceasta seara in piatra neamt. sper ca tehnica pusa la dispozitie sa fie la inaltime si sa nu perturbe deosebita voce a vedetei. felicitari si multumiri.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Regionale Stiri Regionale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective