Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 8 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Picati pe capete la concursul pentru functiile de directori

• din 26 de candidati - reprezentînd jumãtate din numãrul posturilor scoase la concurs - 11 au fost respinsi

Concursul pentru directorii generali si directorii adjuncti ai scolilor nemtene a fãcut vraiste printre candidati. Din 26 de înscrisi, putin peste jumãtate au trecut de acest hop, în ciuda faptului cã abia pentru o jumãtate din posturile scoase la concurs au avut candidati. În vreme ce pentru mediul rural sînt unitãti pentru a cãror sefie s-au luptat mai multi candidati, scolile de la tarã nu sînt atractive pentru directori. În acest conditii, în respectivele unitãti vor rãmîne tot directori cu delegatie, în ciuda conducerii Inspectoratului Scolar al judetului Neamt care voia directori titulari, ce si-au dovedit capacitãtile manageriale pe baza unei evaluãri. Dupã ultima zi de concurs, rezultatele aratã cã, din 26 de candidati, cincisprezece au trecut cu bine, iar unsprezece n-au adunat punctajul minim pentru a fi peste linia de admitere. Rezultate crîncene au fost dupã primele douã zile de concurs, cînd din nouãsprezece, zece au plecat în scoli învingãtori, iar nouã nu au dat de gustul victoriei.
Cel mai mare punctaj l-a obtinut profesorul Vasile Diaconu, director al Scolii de Arte si Meserii Pipirig, care a adunat 112 puncte (90 de puncte reprezenta punctajul minim si 120 cel maxim). Director a devenit si Petricã Popa Rotaru, la Scoala de Arte si Meserii Petricani, Ioan Mihut - Scoala cu clasele I-VIII nr. 3 Piatra Neamt, Iuliana Spatariu - Scoala de Arte si Meserii Valea Ursului, Silviana Zaharia - Scoala de Arte si Meserii Dulcesti, Daniela Semian - Scoala cu clasele I-VIII Vaduri, Aurel Budãu - Scoala cu clasele I-VIII Mãdei, Nicolai Gîrtu - Scoala de Arte si Meserii Cîndesti si Valeria Popa - Scoala cu clasele I-VIII Doljesti. Dupã ultima zi de concurs, care a fost miercuri, 6 decembrie, au fost declarati promovati Ioan Laurentiu Pavãl - Colegiul Tehnic „Ion Creangã“ Tîrgu Neamt, Luminita Vîrlan - adjunct al Colegiului National „Petru Rares“, Maria Stanciu - Grup Scolar Economic Administrativ, Doina Barbu - Grup Scolar pentru Constructii de Masini Roman si Anisoara Oniciuc, adjunct la Scoala cu clasele I-VIII nr. 3 Piatra Neamt.
Dupã anuntarea rezultatelor concursului pentru desemnarea directorilor generali si adjuncti, nu au reusit sã devinã titulari pentru aceastã functie profesorii Dumitru Letos - la Scoala 10 Piatra Neamt, Lucica Ciocoiu - la Scoala 2 Tîrgu Neamt, Daniela Ivan - la Scoala de Arte si Meserii Bãltãtesti, Mariana Dascãlu - Grup Scolar Constructii de Masini Roman, Ecaterina Popa - la Scoala I-VIII nr. 7 Roman, Constantin Bors - Scoala cu clasele I-VIII Români, Maria Campãu - Scoala de Arte si Meserii Nisiporesti, Mircia Barbu - Scoala cu clasele I-VIII Icusesti, Elena Ispac - Scoala de Arte si Meserii Rediu, Cristinel Secarã si Mircea Corlãteanu, ambii condidati pentru sefie la Colegiu Tehnic de Transporturi. Nemultumitii de rezultatele concursului au sansa sã depunã contestatii, care vor fi solutionate de o comisie condusã de profesor Luminita Drexler, inspector general al Inspectoratului Scolar al judetului Neamt.

Articol afisat de 2520 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Simona TÃRNÃ)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective