Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 8 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Nu-i resuscitati si pe ieseni!

Nu-i resuscitati si pe ieseni!

• meciul Ceahlãul - Politehnica Iasi se va juca astãzi, de la ora 18 • la Ceahlãul ar putea juca Puricã si Tibi Serban • arbitru va fi Ionicã Serea, din Focsani •

Ceahlãul are mare nevoie de puncte si astãzi nu îsi poate permite sã mai lase vreo sansã echipei oaspete de a pleca neînvinsã de la Piatra Neamt. Politehnica Iasi se aflã si ea în coada clasamentului, dupã 7 meciuri consecutive fãrã victorie, astfel cã va veni sã-si vîndã scump pielea. Elevii lui Florin Marin nu au însã voie sã fie darnici, asa cum s-a întîmplat de cîteva ori, atunci cînd au resuscitat pe FC National, FC Vaslui, Universitatea Craiova, FC Arges sau Jiul Petrosani, echipe aflate si ele în suferintã. S-au pierdut în aceste jocuri o multime de puncte si, dacã mãcar ar fi terminat la egalitate în fata primelor patru adversare mentionate, Ceahlãul ar fi avut acum 21 de puncte si ar fi fost pe locul 13.
Meciul de astãzi se anuntã unul de luptã. Gazdele sînt hotãrîte sã dea totul pe teren pentru a nu face vreo gafã. „Dacã pierdem acum, ne va fi foarte greu sã rezistãm în lupta pentru evitarea retrogradãrii, desi mai este mult pînã la finalul sezonului“, a spus Radu Doicaru, atacantul echipei nemtene. Si antrenorul Florin Marin este constient de importanta meciului si a celor trei puncte puse în joc. „Avem nevoie de toate punctele pentru cã rezultatul ar putea fi decesiv la finalul campionatului. Iasiul a avut o perioadã de rezultate bune, dar apoi a avut destule probleme legate de efectiv. Acum trec si ei printr-o perioadã nefastã, dar sînt sigur cã sînt foarte motivati si cã vor juca cu determinare pentru a obtine un rezultat pozitiv. Noi însã sîntem condamnati sã cîstigãm“, a declarat Florin Marin, antrenorul principal al Ceahlãului. Tehnicianul sperã ca astãzi sã fie stadionul cît mai plin, iar lumea sã încurajeze echipa. Florin Marin are posibilitatea de a arunca în luptã si alti jucãtori decît cei pe care i-a folosit pînã acum. Pentru prima datã s-ar putea baza pe serviciile lui Marin Puricã, accidentat la meciul de la Caracal, cu Universitatea Craiova, dar ar putea beneficia si de revenirea lui Tibi Serban. Sigur nu vor intra în vederile sale Vasile Prisacã, Dusko Stajic si Costel Ilie, toti trei accidentati.
Poli Iasi vine la Piatra Neamt cu un moral distrus, dupã seria de 7 meciuri fãrã victorie. Ultima însã a fost una usturãtoare, 1-3, pe propriul teren cu Unirea Urziceni. Indiferent de situatia echipei din Copou, Ceahlãul nu trebuie sã aibã milã si trebuie sã prelungeascã starea de agonie a rivalilor. Meciul va fi arbitrat de Ionicã Serea (Focsani), care va fi ajutat de asistentii Nicolae Marodin si Florin Stãnescu (ambii din Bucuresti). Arbitru de rezervã va fi Horea Abrudan (Zimbor), iar observatori vor fi Cornel Cacoveanu (Tîrgu Mures) si George Ionescu (Bucuresti).

Articol afisat de 1981 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective