Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 11 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Bilant tragic: cinci morti suspecte în douã zile

Cinci persoane au decedat, în numai douã zile, cazurile fiind înregistrate în categoria mortilor suspecte. Rezultatul necropsiei, privind fiecare deces în parte, va stabili clar dacã moartea a survenit ca urmare a unei infractiuni. Din primele date rezultã cã în nici un caz nu existã suspiciuni de crimã.
Primul deces a fost anuntat vineri dimineatã, cînd politistii bicãjeni au fost sesizati de cãtre Elena C., de 36 de ani, din satul Secu, despre moartea Mariei P., de 60 de ani, din localitate, care a fost gãsitã fãrã suflare în casa în care locuia fãrã forme legale. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violentã, a fost transportat la Laboratorul de Medicinã Legalã pentru efectuarea necropsiei. În aceeasi dimineatã, politistii din comuna Ceahlãu au fost sesizati de cãtre Constantin S., de 52 de ani, din localitate, cã Vasile A., de 53 de ani, fusese gãsit mort de cãtre sotia sa, în grajdul din curtea casei, cu o searã în urmã.
Sîmbãtã dimineatã, în jurul orei 9.45, politistii din Icusesti s-au deplasat pe raza localitãtii pentru a verifica informatia conform cãreia Ion C., de 54 de ani, a fost gãsit mort în locuinta sa. La fata locului, oamenii legii au gãsit victima întinsã pe pat. În camerã, în apropierea mesei, au fost descoperit un scaun cu tapiteria partial arsã, iar peretii si bunurile prezentau un strat gros de funingine. Nu au fost descoperite urme de violentã pe corpul neînsufletit, acesta fiind transportat la spital, în vederea efectuãrii necropsiei.
Un sfert de orã mai tîrziu, oamenii legii din Bicaz au fost nevoiti sã dea curs unei alte sesizãri privind moartea suspectã a unui bãrbat. Mai exact, politistii au primit informatia conform cãreia Dumitru P., de 44 de ani, din Piatra Neamt, a fost gãsit decedat într-o camerã anexã a vilei pe care o pãzea. Cadavrul nu prezenta urme de violentã si a fost transportat la Morga Bicaz, pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii.
Cel de-al cincilea caz s-a înregistrat sîmbãtã dupã-amiazã, în comuna Grumãzesti. Elena R., de 65 de ani, din localitate, i-a anuntat pe oamenii legii cã, în curtea locuintei sale, a decedat Ioan V., de 43 de ani. La fata locului, lucrãtorii postului de politie au constatat cã aspectele sesizate se confirmã. În urma cercetãrilor preliminare, s-a stabilit cã bãrbatul a murit în timp ce tãia la siscã coceni de porumb. Rãmîne ca si medicii legisti sã se pronunte cu privire la cauzele mortii bãrbatului, dupã care politistii vor propune solutia legalã.

Articol afisat de 2158 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D.M.)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective