Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Avem stadion, cãutãm echipã. Ceahlãul, în ceatã

Avem stadion, cãutãm echipã. Ceahlãul, în ceatã

• pietrenii au pierdut cu 0-4 în fata iesenilor • dupã meci, conducerea clubului pietrean a anuntat cã îl sprijinã în continuare pe Florin Marin • se are în vedere o remaniere a lotului •

ÃŽn ceatã. Asa a arãtat si la propriu si la figurat jocul disputat de Ceahlãul, vineri seara, pe teren propriu, în compania formatiei Politehnica Iasi. Cu un portar care a gafat încã de la debut, cu o apãrare greoaie si usor de depãsit, cu un mijloc inexistent si cu atacanti cel putin neinspirati, echipa pietreanã a pierdut cu un greu de înghitit 0-4. Cu atît mai greu de digerat cu cît a fost înregistrat în compania unei formatii care era, la rîndul ei, în cãutarea busolei, dupã sapte meciuri consecutive fãrã victorie. ÃŽngrijorãtor nu sînt atît rezultatul si scorul, cît faptul cã nici Florin Marin nu a reusit încã sã închege o echipã. A avut si putin timp la dispozitie, dar nu a reusit parcã sã schimbe nimic la nivelul mentalitãtii jucãtorilor si nici nu a gãsit un lider care sã conducã echipa din teren, e drept si în conditiile în care Tibi Serban a stat pe tusã în ultima perioadã, fiind accidentat. ÃŽn conditiile în care mijlocasii pietreni nu au legat nimic, dupã gafa monumentalã a portarului Curcã, care le-a fãcut cadou un gol iesenilor în minutul 7, galben-negrii au insistat pe mingi lungi, marea majoritate respinse de defensiva lui Poli. ÃŽn conditiile în care Doicaru&Co s-au jucat cu ocaziile, ultimele minute, în care pietrenii s-au aruncat orbeste în atac, s-au transformat într-un cosmar în care iesenii au mai marcat de trei ori. Pentru suporteri rãmîne speranta ca Florin Marin, cãruia conducerea Ceahlãului îi acordã în continuare credit, sã gãseascã, în perioada de iarnã, solutii pentru iesirea din crizã: „Cu un lot remaniat si cu o pregãtire de iarnã foarte bunã, vom putea sã ne atingem obiectivul si anume evitarea retrogradãrii“, a declarat Viorel Mestecãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul.

Curcã, gafã de începãtor

Meciul de vineri seara a început mai bine pentru ieseni care au încercat din primele minute sã se apropie de poarta apãratã de Curcã. A venit minutul 7, în care portarul pietrean a gafat copilãreste la o centrare simplã în careu, oferindu-i pe tavã mingea lui Onofras: 0-1 si lucrurile începeau sã se complice. Pietrenii au încercat sã refacã egalitatea, dar nici M. Ilie, nici Ivascã nu au avut suficientã fortã pentru a perfora poarta lui Poli. Curcã a gafat din nou în minutul 24, cînd a iesit riscant din careu si l-a faultat pe Czernoch, primind un cartonas galben, iar în minutul 27 este schimbat de Covrig. Pînã pe finalul reprizei, tot iesenii au fost mai prezenti în atac, dar nu au mai reusit sã înscrie. La pauzã, Diaz i-a luat locul lui Ivascã, iar jocul elevilor lui Florin Marin a dat semne cã se învioreazã. Presiunea Ceahlãului la poarta lui Poli atinge apogeul în minutul 60, cînd Doicaru a ratat singur cu portarul Brãnet. Acelasi Doicaru nu obtine un penalty la o actiune purtatã în careul oaspetilor, pentru ca în minutul 74 pietrenii sã rateze din nou, dintr-o ocazie extrem de favorabilã. A fost începutul sfîrsitului. Frustrati si exasperati cã nu reusesc sã înscrie, galben-negrii neglijeazã apãrarea si Onofras, care a prins un joc de exceptie, a centrat în minutul 79 pentru reluarea simplã a lui Czernoch: 2-0. Cosmarul, însã, nu se încheiase. Printr-o apãrare ca si inexistentã, Onofras a dus scorul la 3-0, în minutul 83, dupã ce l-a depãsit pe Covrig ajuns în posturã de libero si a marcat în poarta goalã. Încercînd sã înscrie mãcar golul de onoare, elevii lui Florin Marin au fost din nou surprinsi pe contraatac în minutul 85, iar Buta a marcat un gol spectaculos cu un sut puternic sub transversalã. 0-4 dupã un joc al pietrenilor care nu s-a ridicat nici mãcar la a suta parte din investitiile fãcute în arena de la poalele Pietricicãi.
FOTO: Onofras, eroul meciului, alãturi de mult mai neinspiratul Diaz

Articol afisat de 2058 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Cezar FILIP)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de december la data 11.12.2006 05:00
Niste hahalere betzive...
Numai niste betzivi,afemeiati si pariori pe la jocurile de noroc organizate underground.Cu cine vrei sa castigi????? Mai bine pui copiii de mingi sa alerge ca o fac mai bine.La tomberoanele ecologice cu ei!!!!!
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective