Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 11 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
„Ne-am bãtut singuri“

„Ne-am bãtut singuri“

• Dinamo Lemtrans Bucuresti - VCM-LPS Piatra Neamt 3-1 (23-25, 25-17, 26-24, 27-25) • pietrenii întîlnesc sãptãmîna viitoare pe VCM Rîmnicu Sãrat •

Volei Club Municipal-LPS Piatra Neamt a pierdut, sîmbãtã, derby-ul campionatului national de volei masculin contra celor de la Dinamo Lemtrans Bucuresti. Scorul final al meciului care a avut loc în capitalã a fost 3-1 (23-25, 25-17, 26-24, 27-25). A fost un rezultat care i-a fãcut pe moldoveni sã regrete din nou cã au ratat o victorie împotriva grupãrii bucurestene, dupã ce si în turul sezonului regulat au pierdut cu 2-3, în Sala Ceahlãul.
Partida de la Bucuresti a fost asteptatã de voleibalistii antrenati de Dan Gavril si Nicu Burus cu mare interes, pentru cã o victorie împotriva rivalilor din „Stefan cel Mare“ i-ar fi adus în pozitia de lideri incontestabili ai clasamentului Diviziei A1. Pietrenii au început mai bine întîlnirea si, dupã o luptã acerbã, au reusit sã cîstige cu 25-23. Era un rezultat care confirma forma bunã în care se aflã echipa pietreanã, dar si seria de victorii consecutive înregistrate în ultimele confruntãri din campionat si Cupa României. A urmat, însã, o cãdere în jocul echipei nemtene, iar Dinamo a profitat de sansa ivitã si s-a impus clar: 25-17. Au urmat douã seturi foarte disputate, în care VCM-LPS Piatra Neamt a condus aproape tot timpul, chiar si spre finalul ambelor pãrti ale jocului, dar evolutiile mai slabe la finalizare ale lui Didorciuk si Dumitrache au dus la victorii pe set ale bucurestenilor. Conducãtorului clubului pietrean nu i-a fost fricã sã dea nume de jucãtori care sîmbãtã au evoluat mai slab si al cãror aport nu a fost suficient pentru un succes în compania celei mai puternice grupãri din voleiul masculin românesc. „Ne-am bãtut singuri la Bucuresti. Nu pot trage altã concluzie dupã meciul pe care l-am avut cu Dinamo. Echipa s-a prezentat bine la joc, dar faptul cã am avut finaluri de seturi foarte slabe ne-a fãcut sã pierdem un meci pe care l-am avut în mînã. Pãcat, pentru cã era o sansã mare de a cîstiga“, a declarat Constantin Nitã, directorul clubului de volei masculin din Piatra Neamt. Desi se asteptau ca serviciul sã fie marele atu al echipei gazdã, jucãtorii bucuresteni au avut de partea lor plusul de experientã. „A contat mult experienta lui Dinamo. Nu serviciul ne-a pus mari probleme, ci felul lor de a juca puncte decisive. Noi am avut de suferit din cauza lipsei de eficacitate la finalizare în finalul seturilor“, a mai spus Nitã. Trebuie mentionat cã Stefan Stefurã, cãpitanul formatiei pietrene, a jucat în acest meci încã de la început, desi prezenta sa în teren era pusã sub semnul întrebãrii, din cauza accidentãrii din duelul cu Remat Zalãu din campionat, în etapa precedentã.
ÃŽntrebat cînd va apãrea prima victorie contra lui Dinamo Lemtrans Bucuresti în acest sezon, Constantin Nitã a precizat: „Cu prima ocazie!“. A lãsat, astfel, sã se înteleagã faptul cã nici un duel în semifinalele Cupei României nu i-ar displãcea împotriva principalei candidate la titlul national, desi dorinta sa era ca, în aceastã fazã a întrecerii amintite, sã dea piept cu Steaua Bucuresti. Aceasta pentru cã stelistii sînt considerati cel mai slab adversar din cele trei calificate în semifinalele celei de-a II-a întreceri a voleiului masculin românesc. Urmãtorul meci pe care voleibalistii nemteni îl vor juca în campionat va fi pe 16 decembrie, în Sala Ceahlãul, cu Volei Club Municipal Rîmnicu Sãrat.
Dupã aceastã rundã, Dinamo Lemtrans Bucuresti a ajuns la 25 de puncte, în timp ce VCM-LPS Piatra Neamt a rãmas la cota 23. Cum însã Dinamo are un meci în plus, o victorie în etapa urmãtoare a voleibalistilor pietreni ar însemna egalitate de puncte, 25, dar cu un avantaj pentru moldoveni, care au un setaveraj mai bun. Acest lucru ar însemna cã VCM-LPS Piatra Neamt ar urma sã intre în vacanta de iarnã din pozitia de lider al clasamentului Diviziei A1.
FOTO: Constantin Nitã i-a considerat pe Didorciuk si pe Dumitrache „verigile slabe“ ale echipei

Articol afisat de 1699 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Nu exist� nici un comentariu la acest articol
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Internaþionale Stiri Internaþionale
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective