Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Sport 12 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

„Multi se feresc sã se pregãteascã sub comanda lui Florin Marin“

Ceahlãul a încheiat cum nu se putea mai prost un final de sezon de toamnã extrem de slab. Vineri, 8 decembrie, înfrîngerea cu 0-4 în fata celor de la Politehnica Iasi nu a produs un soc la echipã, ci doar o confirmare a greselilor din ultima jumãtate de an. Viorel Mestecãneanu, presedintele Consiliului de Administratie al FC Ceahlãul, a spus cã acum se vrea continuitate si cã antrenor va rãmîne Florin Marin. Aceasta desi, din cîte a auzit, este un antrenor de care jucãtorii de feresc sã îl întîlneascã în perioadele de pregãtire fizicã. „Multi se feresc sã se pregãteascã sub comanda lui Florin Marin, mai ales în perioadele de vacantã competitionalã. Stim asta, dar am ajuns la concluzia cã din punct de vedere fizic echipa a fost dominatã în toate jocurile. Cui nu-i convine sã plece. Florin Marin a primit mînã liberã în ceea ce priveste jucãtorii care vor fi la echipã în continuare, programul de pregãtire si locurile în care se va merge în cantonamente. La întîlnirea de sîmbãtã, de dupã jocul cu Politehnica Iasi, toti jucãtorii au avut o reactie mutã“, a declarat Viorel Mestecãneanu. Oficialul nemtean a mai povestit si cã i-a vãzut pe jucãtori afectati de cele întîmplate, dar mai ales a „citit“ pe fetele lor faptul cã nu le convine cã Florin Marin a primit sprijin maxim din partea conducerii clubului: „cînd am întrebat în vestiar dacã este vreo unul care nu vrea sã lucreze cu acest antrenor si toatã lumea a zis cã nu sînt probleme“. Oficialul pietrean a precizat cã sedinta de analizã a parcursului echipei în Liga I se va face, cel mai probabil, între Crãciun si Anul Nou. „Nu le vom da amenzi pentru cã nu am stabilit încã nimic. Vom face sedinta de analizã a echipei mai tîrziu, pentru cã, acum, la final de an calendaristic, fiecare membru al conducerii are ceva treburi personale de rezolvat“, a concluzionat sursa citatã. Consiliul de Administratie al clubului a decis însã sã blocheze plata primelor de joc si a contractelor cãtre toti jucãtorii echipei. ÃŽntrebat dacã existã certitudini în ceea ce priveste jucãtorii, Mestecãneanu a spus cã nu este nimic sigur în prezent si cã nume vor apãrea.
Echipa a luat vacantã si urmeazã sã se reuneascã pe 8 ianuarie. Pînã atunci, Ceahlãul are programat un control medical amãnuntit la Institutul de Medicinã Sportivã din Bucuresti, pe 3 ianuarie, iar de pe 8 vor urma antrenamente pe plan local si este luat în considerare chiar organizarea unui cantonament de pregãtire centralizatã tot în Piatra Neamt, avînd în vedere cã jucãtorii au la dispozitie o suprafatã sinteticã. Evident cã se cautã si participarea la un turneu international, unde sã se joace împotriva unor adversari puternici, care sã redea antrenorilor situatia cît mai exactã a echipei pe care o conduc.

Articol afisat de 1602 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Marcel MIHALCEA)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de december la data 12.12.2006 04:48
Jucatorilor nu le convine cu nimeni...
...decat poate cu vreo cateva traseiste prin spatele cimitirului sau probabil cu vreo cateva sticle de vin prin discotecile de la Buhusi.In Laguna nu pot ca se renoveaza si-i bat si bodyguarzii.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Opinii Stiri Opinii
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective