Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 13 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email
Standarde de calitate la Primãria Piatra Neamt

Standarde de calitate la Primãria Piatra Neamt

• institutia a fost recomandatã pentru certificarea ISO 9001/ 2001 • „acest lucru demonstreazã cã serviciile oferite de municipalitate tind cãtre standardele cerute de Uniunea Europeanã“, spune primarul Gheorghe Stefan •

Primãria Piatra Neamt a fost recomandatã pentru certificarea ISO 9001/ 2001. În perioada 6-8 decembrie, institutia a fost auditatã de Societatea Românã pentru Asigurarea Calitãtii. Cei trei inspectori, în frunte cu dr. ing. Andrei Rîmniceanu, au verificat modul în care structurile administratiei pietrene îndeplinesc standardele de calitate cerute de normele internationale. Pentru obtinerea de performante în activitatea desfãsuratã în Primãria Piatra Neamt, se impune o organizare sistematicã, stabilirea de obiective, tinerea sub control a activitãtii. Prin modalitãtile de verificare a eficacitãtii si de corectare a eventualelor deficiente constatate, un sistem de management trebuie sã cuprindã cerintele actuale ale societãtii civile. În domeniul administratiei publice locale din România, tot mai multe organizatii si autoritãti locale implementeazã sistemul de management al calitãtii certificat în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001/ 2001. În urma controlului realizat de specialistii Societãtii Române pentru Asigurarea Calitãtii (SRAC), Primãria Piatra Neamt a fost recomandatã pentru certificarea sistemului de management al calitãtii în domeniul activitãtii de dezvoltare si administrare publicã localã. Urmãtorul pas îl constituie acordarea certificatului de management al calitãtii. Administratia pietreanã va fi monitorizatã de SRAC, dupã sase luni, un an si la doi ani de la obtinerea certificãrii, pentru constatarea îndeplinirii cerintelor standardelor de calitate.
„Obtinerea recomandãrii de certificare pentru administratia pietreanã, mai ales în contextul integrãrii europene, este îmbucurãtoare. Acest lucru demostreazã cã serviciile oferite de municipalitate tind cãtre standardele cerute de Uniunea Europeanã, lucru de bun augur pentru cetãtenii pietreni“, a declarat primarul Gheorghe Stefan.

Articol afisat de 2218 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(Dana OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Vasile Ungureanu la data 13.12.2006 05:10
Certificare ISO
Integrarea la standardele UE,presupune si comunicare intre Primarie si obste,iar atata timp cat comunicarea este deficitara intre P.si subordonatii sai,oare care credeti ca poate fi comunicarea pe scara ierarhica,spre cetatean?Va rog sa ma credeti,afirm aceasta cu toata responsabilitatea,si in cunostinta de cauza !
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective