Monitorul de Neamt si Roman ziarul din judetul Neamt cu cei mai multi cititori
  Stiri azi     Arhiva     Cautare     Anunturi     Forum     Redactia  
AutentificareAutentificareInregistrare 
Calendar- Arhiva de Stiri Decembrie 2006
LMMJVSD
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Stiri pe e-mail - Newsletter Monitorul de Neamt Newsletter
Nume:
Email:
Links - Link-uri catre site-uri utile Link-uri
 Judetul Neamt
 Video Production
 Cambridge
Optiuni Pagina Optiuni pagina
Adauga in Favorites Adauga in Favorites
Seteaza Pagina de start Seteaza Pagina de start
Tipareste pagina Tipareste pagina


























Monitorul de Neamt » Stiri Locale 14 Decembrie 2006
Tipãreste articolul - Varianta pentru imprimantã Trimite acest articol unui prieten  prin email

Primarul Stefan si-a prezentat bilantul

Conducerea Primãriei Piatra Neamt s-a prezentat, asearã, în fata locuitorilor municipiului pentru a da seamã cu privire la activitatea institutiei pe anul 2006. Dezbaterea publicã a avut loc la Teatrul Tineretului. Scopul principal al actiunii a fost prezentarea raportului de activitate al primarului Gheorghe Stefan, document care cuprinde nu doar realizãrile si investitiile fãcute sau începute în acest an, ci si proiectele care vor fi lansate în Piatra Neamt, anul viitor. Participantilor li s-a oferit posibilitatea de a-si spune punctele de vedere cu privire la activitatea Primãriei Piatra Neamt si a conducerii acestei institutii, iar acestia nu s-au ferit sã facã acest lucru. Primarul Gheorghe Stefan a declarat cã actiunea de ieri searã vine ca o prezentare a planurilor municipalitãtii pentru ca Piatra Neamt sã redevinã „Perla Moldovei“. Acum, cu douã sãptãmîni înainte de integrarea în Uniunea Europeanã, edilul sustine cã este foarte important ca toti pietrenii sã se implice activ în proiectele investitionale. „Ne propunem proiecte îndrãznete pentru dezvoltarea economicã si turisticã a orasului si nu putem realiza acest lucru fãrã implicarea tuturor cetãtenilor“, a declarat Gheorghe Stefan.

Articol afisat de 1874 ori  |  Alte articole de acelasi autor  |  Trimite mesaj autorului
(D. OSTAHIE)
Adaugã comentariul tãu la acest articol Comentarii la acest articol:
Ad�ugat de Roxana Doarbes la data 14.12.2006 07:24
o sugestie
Mi se pare un pic cam subtirel articolul, dat fiind ca se doreste ca un astfel de eveniment sa nu treaca tocmai neobservat in randul pietrenilor. Desi nu am reusit sa iau parte la asa ceva, mi-ar fi placut sa stiu daca locuitorii din Piatra Neamt s-au aratat interesati de asemenea actiune, daca a fost o participare apreciabila din partea lor (atat ca numar, cat si modul in care au ridicat ei problemele fata de ceea ce se doreste sa se realizeze incepand cu anul viitor). Poate ca sunt amanunte care ar trezi curiozitatea in randul pietrenilor si ii va motiva ca, daca de aceasta data nu au mers, sa participe la un viitor asemenea eveniment. Rolul pe care l-ar putea avea mass-media in acest sens este important. E de dorit sa se intample poate mai des o astfel de "consfatuire", si nu doar o data pe an, la final. Toate cele bune!
Ad�ugat de d_ostahie la data 14.12.2006 08:06
explicatii
categoric va dau dreptate in privinta importantei unui asemenea eveniment cum este raportul de activitate al primarului municipiului. Insa,trebuie mentionat ca dezbaterea publica a avut loc aseara, incepind cu ora 18. S-a terminat cu putin inainte de ora 20. Este cat se poate de normal ca tot ce s-a spus si s-a prezentat acolo sa fie expus pe larg cititorilor, de aceea vor urma materiale detaliate pe aceasta tema. Articolul de astazi este doar un preambul.
Stiri Locale Stiri Locale
Stiri Economie Stiri Economie
Stiri Social Stiri Social
Stiri Sport Stiri Sport
Stiri Eveniment cultural Stiri Eveniment cultural
Stiri Politica Stiri Politica
Stiri Sanatate Stiri Sanatate
Stiri Alte Titluri Stiri Alte Titluri
Stiri, informatii, cursul valutar, datele meteo, horoscop, discutii, forum.
Webdesign by webber.ro | Domenii premium
©2003-2006 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site apartin in totalitate Grupul de Presa Accent SRL Piatra Neamt
Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul Grupului de Presa Accent Piatra Neamt.
Grupului de Presa Accent SRL - societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective